Mit tudsz az étkezési keményítő használatával kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)
Nemrégen fedeztem fel, szerintem is nagyon jó. Már egyre többször használom, remélem nem ártalmas...
Mit tudtok erröl?
Hideg folyadékban kell elkeverni, mert a melegben egyből becsomósodik, mint a liszt. Én mindig habverővel keverem el és az ételhez is azzal kell hozzákeverni - ez ugye nem egy egyszerű eset egy gyümölcsleves esetében. Én éppen ezért általában nem forráskor, hanem még melegedés közben hozzáadom és így egyenletesebben el tudom keverni - forralás közben besűrűsödik.
Tojást nem tudom, hogy lehet-e vele helyettesíteni, de lisztet igen. Ha jól tudom, 1/3 mennyiségig. Sokkal könnyebb lesz a tészta - a piskóta állaga pl. jobban hasonlít a bolti piskótatésztához.
Azt tudom,de nekem sose sikerült még rendesen megcsinálnom.Mindig csomós.Hideg tejbe vagy vízbe kell keverni,vagy adhatom a meleg ételhez is rögtön?
Próbáltál már tojást helyettesíteni vele(sütiben)?
További ajánlott fórumok:
- Tudna valaki segíteni inhalátor használatával kapcsolatban?
- Broncho-Vaxom használatával kapcsolatban segítsetek!
- A klóros tisztítószerekkel kapcsolatban szeretnék kérdezni, furcsa félelmeim vannak, biztonságos a használatuk? Vannak veszélyei?
- Akinek van régebbi típusú GORENJE sütője, a használatával kapcsolatban tudna segíteni?
- ügyfélkapu használatával kapcsolatba tud valaki segíteni?
- Tudsz nekem segiteni a blogger fiókom használatával kapcsolatosan?