Mit tudsz az étkezési keményítő használatával kapcsolatban? (tudásbázis)
Nemrégen fedeztem fel, szerintem is nagyon jó. Már egyre többször használom, remélem nem ártalmas...
Mit tudtok erröl?
Hideg folyadékban kell elkeverni, mert a melegben egyből becsomósodik, mint a liszt. Én mindig habverővel keverem el és az ételhez is azzal kell hozzákeverni - ez ugye nem egy egyszerű eset egy gyümölcsleves esetében. Én éppen ezért általában nem forráskor, hanem még melegedés közben hozzáadom és így egyenletesebben el tudom keverni - forralás közben besűrűsödik.
Tojást nem tudom, hogy lehet-e vele helyettesíteni, de lisztet igen. Ha jól tudom, 1/3 mennyiségig. Sokkal könnyebb lesz a tészta - a piskóta állaga pl. jobban hasonlít a bolti piskótatésztához.
Azt tudom,de nekem sose sikerült még rendesen megcsinálnom.Mindig csomós.Hideg tejbe vagy vízbe kell keverni,vagy adhatom a meleg ételhez is rögtön?
Próbáltál már tojást helyettesíteni vele(sütiben)?
További ajánlott fórumok:
- Tudna valaki segíteni inhalátor használatával kapcsolatban?
- Broncho-Vaxom használatával kapcsolatban segítsetek!
- A klóros tisztítószerekkel kapcsolatban szeretnék kérdezni, furcsa félelmeim vannak, biztonságos a használatuk? Vannak veszélyei?
- Akinek van régebbi típusú GORENJE sütője, a használatával kapcsolatban tudna segíteni?
- ügyfélkapu használatával kapcsolatba tud valaki segíteni?
- Tudsz nekem segiteni a blogger fiókom használatával kapcsolatosan?