Mit tudok tenni ha lejár a passzív táppénzem? (tudásbázis)
a helyi önkormányzathoz kéne bemenned, elmondnád a problémádat, vannak átmeneti segélyek, amiket megkaphatsz, ha a családban az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg az általuk kiszabott maximum összeget!
Próbáld meg!
Hát én jelenleg 90napos segélyen vagyok de tavaly májustól nem volt munkahelyem és nekem megvolt a több mint 180 ledolgozott munkanapom.
Esetleg a családban van valaki akit "elméletileg" ápolni tudnál..így megkérdezhetnéd hogy ápolási díjjal tudnál-e kapni valami kis pénzt!
Egy hónapja anyaghiány miatt kirúgtak pár embert a munkahelyemről,köztük engem is.De mivel baj nem volt a munkánkkal,megígérték,hogy visszavasznek mindenkit,amint jön külföldről anyag.
Mikor kirúgtak elmentem passzív táppénzre,ami a héten jár le.Az egy hónap alatt rengeteg helyre adtam be önéletrajzot,de semmi munkát nem találtam.Munkanélkülire nem mehetek mert nincs még meg az egy év munkviszonyom (ez volt az első munkahelyem,össz-vissz 5 hónapot dolgoztam.)
Úgy néz ki,hogy egy hónap múlva jön helyre a cég ahol dolgoztam,így valamit kellene kezdeni magammal,hogy arra a hónapra is kapjak pénzt...Egyszerűen munkát nem találok,akárhova jelentkezem,nem írnak vissza.Mit tudok ilyenkor tenni,hogy ne legyek pénz nélkül?
További ajánlott fórumok:
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.
- Segítsetek!Egy kislányt a nagymamája eldob magától..Mi tudok tenni?
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Macskámtól nem tudok aludni, hajnalban nyávog és nagyon idegesít. Mit lehetne tenni?
- Mit lehet tenni, ha a munkáltató nem akarja terhesen tovább fizetni a táppénzemet, de már nem tudok visszamenni dolgozni?