Mit tettetek volna a következő helyzetben? (beszélgetés)
Engem nem tiltottak a szüleim a cigarettától, sőt semmitől, mivel megbíztak bennem . valahogy szégyelltem volna ha visszaélek a bizalmukkal.
Én sem tiltottam a gyerekeimet, rá is gyújtottak mellettem, de mivel beszéltünk a káros hatásairól, családban rossz példa nem volt, nem is tartották olyan jónak, és hiába nem tiltottam, kipróbálták, és tudják nem attól lesznek jó fejek, ha cigiznek. Egyik sem dohányzik, mást sem használnak, és alkoholt sem isznak, pedig a falnak sem kellett adni a másikat.
Én is.
De olyat is,aki szív.
Természetesen,ezzel tisztában vagyok!
Ettől függetlenül,ez így van.
Szerintem nincs gáz azzal,hogy ha kipróbálja..különben is manapság "mindenki" szív valamit.
Mellettünk szórakozóhely van,a konyhaablak éppen a teraszra nyílik..érzem az illatát:)
Ha az én gyerekem lenne, kapna olyan spanglit, hogy a fal adná a másikat.
Igaz...verni sem szabad a gyereket. :-/
Te mindenben egyetértesz a joggal? Én nagyon nem. Ha se nekem, se másnak nem árt azzal amit tesz akkor eszembe se jut beleszólni.
Anno a zsidókat, kulákokat feljelentgetők voltak a rendes állampolgárok, hiszen azokat jelentették fel akik nem tanusítottak jogkövető magatartást. A jog változik, az emberség állandó.
Lopni sem szabad.
Adni szabad fiatalkorúnak? Ha adni szabad, akkor vásárolni miért nem szabad? :-O
Még szerencse! Pedig lövethettél is volna...
(ez egy vicc poénja, mielőtt valaki félreértené)
Lehet hogy csak dohány volt, de 18 év alattiaknak az is tiltott.
Hívtam volna a rendőrséget.
A fórumindító viszont a fiataloknál nem tűt látott, csak cigarettát sodortak, cigarettázó embert bárhol láthat egy gyerek. Nem belőtték magukat, még csak nem is tették magukévá egymást.
Egyébkánt meg ha zavarna személy szerint engem, vagy úgy gondolnám a gyerekemre rossz hatással van, akkor szépen, udvariasan megkérném őket, hogy ne pont az ablakom előtt tegyék, amit tesznek, miközben kifejteném az indokaimat.
További ajánlott fórumok:
- Ti mit tettetek volna?
- Fiatal srác belém hajtott kerékpárral, mert nem tartotta be a közlekedési szabályokat. Feljelentettétek volna?
- Ha egy srác a következőt mondaná Neked: "ha össze akartunk volna jönni, már összejöttünk volna" - mire gondolnál?
- Mit tennétek a következő helyzetben?
- Te mit csináltál volna ebben a helyzetben? (kozmetikus)
- 1.-én kellett volna bevennem a következő tablettámat. De csak tizedikén tudom megvenni. Szedjem tovább vagy a következő hónapot várjam meg?