Mit tesztek és mit nem tesztek meg a párotok elött? (beszélgetés)
Érdekes. Alap esetben én se szívesen f*ngok akár a férjem előtt, de ezt a gátlást a terhesség teljesen feloldotta. Temrészetesen a gyerekemet arra fogom nevelni, hogy nem illik, félre kell vonulni és nem társaságban kiengedni... ahogyan büfögni is lehet úgy, hogy az ne tűnjön fel senkinek.
A férjem büfis, elég gyakran elengedi magát, de a családja ezt még a mai napig úgy reagálja le, hogy "egészségedre". Itthon amikor kicsúszik, mondja, elnézést. Amikor durrantok, én is nem győzök bocsánatot kérni, de őszintén, amikor fekszem és végre távozik, elmenne az ihlet és bent maradna ha felkelnék, kimennék, stb.
Igaz, emberek vagyunk, de vannak dolgok, melyeket finoman is le lehet rendezni. Én pl. utálom, ha valaki hangosan büfizik (kivéve pici baba) és ha durrog. Én emlékszem édesapámra, amikor még kislány voltam, hogy még a fenekét is széthúzta, hogy mielőbb kijöjjön belőle. Én akkor nagyon megundorodtam az egésztől. Sajnos, a férjem sem zavartatja magát. Néha még meg is ijedek, akkorát szól. Hiába figyelmeztetem, hogy undorító, talán még direkt is csinálja. Igyekeztem a fiaimat is arra nevelni, hogy társaságban ez nem illik. Mert ha otthon lazára veszi az ember, könnyen idegen helyen is kijöhet... Kivéve az illemhely, ott megengedett.
A büfi előfordul nálam is, főleg akkor, amikor szénsavas italt iszom, de számomra ez is kellemetlen.
Először is gratulálok!!!
2 dolgot fogsz nagyon rövid időn belül megtanulni...
első: a pillepalack a legjobb játék, minden más kidobott pénz
másodszor: megtanulsz nyitott ajtónál úgy sz.rni, hogy valaki fél méterről mered rád
A wc,és a tampn csere,nálunk is tabu!
Böfi?Mért ne ha jó volt a kaja!
Puki?Háááát ha lehet ezt nem a párom elött oldom meg:)...Pedig má 20éve házasok vagyunk!
Volt má h kérdezte is h a "királylányok" varázsolnak?...Vagy egyáltalán nem szoktak:D
Azt mondom nálunk nincsenek tabuk, de azért tampont sosem cseréltem előtte. Az már szerintem gusztustalan.
Amúgy nekem (rossz)szokásom, hogy nyitva hagyom az ajtót, ha a wc-n ülök. Bár azért, ha hallom, hogy a kamasz fiam jön le a lépcsőn, mégiscsak behajtom az ajtót. Nagyfiú már...
Én se szenvedek,csak átmegyek másik szobába :DDDDDDD
Sőt,ha wc-re kell mennem hasmarsos ügyben akkor hangosabbra veszem a tv-t hogy ne hallja :DDD
További ajánlott fórumok:
- Ti mit tesztek, ha a párotok erőlteti, de nektek nincs kedvetek hozzá?
- Mit tesztek ha a Párotok családja nem kedvel?
- Ti mivel szereztek örömet a párotoknak, mit tesztek, ha kedveskedni akartok neki?
- Mit szólnátok, ha gyerekvállalás előtt a párotok azzal állna elő, hogy valamelyik exbarátnőjéről szeretné elnevezni a közös gyermeketeket?
- Lányok, nők, Ti szoktatok pukizni a párotok előtt?
- Mit tesztek ha elhanyagol a párotok?