Lányok, nők, Ti szoktatok pukizni a párotok előtt? (beszélgetés)
🤣🤣🤣
Ő se lesz itt hosszú èletű! 🤣
Világ titkai egy helyen! Nézd mit találtam neked!
Lehet erre a természeti csodára..,vagy katasztrófára is választ találsz! :P
Én speciel szeretem a szeleket.
Ha időm megengedi, mindig vitorlázni megyek..-))
Meglepő, de a kaja+kávé is tud ilyet csinálni + egyebet. És még tudod mi? A cukor! (az erjedés miatt)
A szeleknek pedig van egy olyan extra hatása, hogy megindítják a beltartalmat.
22 èv után,a franc tudja hány fosós hànyós vírus utàn,egy gyerek megszülèse után sima ügy.
Inkább ez jöjjön ki,mint a mentő.
Ha apja lánya tarthatnak fingóversenyt akkor nehogy már nekem be kelljen mellettük begörcsölni. 🤣
Nekem pont ilyen volt az ex vőlegényem.
Elvárta ,hogy minden esetben üde és kívánatos legyek.
Na mellette nemhogy egy kósza puki ,de egy fáradt arc is morgást váltott ki.
Akkor lett vége ,mikor a kezem nagyon csúnyán elvágtam és be kellett kötni.
Azt nehezményezte,hogy nem volt elmosogatva a reggeli két csésze,és egyébként is hogy nézek ki?
Mutattam a kezem ,és azzal a lendülettel pofon vágtam,és elköltöztem.
Te vajon látod-e a párod olyan helyzetekben,állapotban,ami kihívást jelenthet romantika és szexualitás szempontjából?
Ha nem,mert mindig,és minden pillanatban tökéletesen illatos,ápolt minden porcikája,sosem izzad bele a ruhájába,sosincs szúrós borostája,egyszer sem böffent egyet egy étkezés után,és az este levetett zoknija ugyanolyan rózsaillatú,mint egy barátokkal sörözést követő reggel az ébredés utáni lehelete még fogmosatlanul-na akkor követelheti tőled,hogy ne merészelj előtte pukizni.
Gondolom,egy ilyen férfit egy kósza szőrszál,vagy egy nem most frissen szőrtelenített lábszár vagy fazon is lelomboz,ahogy a kissé megkopott körömlakk vagy PMS-es pattanás az orrodon is.Engem kicsit frusztrálna így együtt élni valakivel.
De nemrég olvastam egy cikket,hogy Ernyey Béla meg a kb 35 évvel fiatalabb párja így élnek (mindig nettnek mutatkozva a másik előtt,csak semmi puki) ,és Ernyey is elvárja hogy a nő a tökéletesség illúzióját folyamatosan fenntartsa.
Adja isten,hogy az ilyen párosoknál ne jöjjön egy olyan kisebb-nagyobb betegség,aminek kínos,eltitkolhatatlan tünetei vannak,mert akkor vagy lapátra kell tenni a kedvest,vagy felülírni ezeket a szigorú elveket.
Oke, KisCsillag!.
A tied biztos rozsaillatu. En meg emberekkel vagyok. Mi budoset csinalunk.
A lenyelt levegő ami fing formájában kijön gondolom azért nem alpesi levegő tisztaságú.
De teljesen mindegy.
Nem minden szellentés büdös, mert van, amikor egyszerűen a lenyelt levegő távozik belőlünk, vagy amit eredetileg írtam: minden emésztési folyamat nélkül, egyes gyógyszerek is okoznak ilyesmit.
Valójában átlagosan napi 3-40 alkalommal csináljuk! A néma, büdös vagy SZAGTALAN fingás a szervezet normális ételemésztési folyamatának része.
Ne tudd meg ,az elején görcsölt a hasam ,annyira mentem volna a klotyóra.
Húzzál már el , gondoltam magamban félhullán.
Ezt később elmeséltem neki.
Azóta is emlegeti..,hogy milyen kis lüke voltam.
Én meg mondtam neki, hogy adjon hangot a tv-re vagy menjen le szívjon el egy cigit. 😀
Még együtt vagyunk. Ez ilyen. 😉
További ajánlott fórumok:
- Mivel tartjátok fenn a párotok iránt az érdeklődéseteket éveken át?
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Mit tesztek és mit nem tesztek meg a párotok elött?
- Mit szólnátok, ha gyerekvállalás előtt a párotok azzal állna elő, hogy valamelyik exbarátnőjéről szeretné elnevezni a közös gyermeketeket?
- Kérdés azokhoz a lányokhoz, akik már túl vannak rajta: Ti mit kaptatok a párotoktól a 40. születésnapotokra?
- Mióta ismertétek (akár látásból) a párotok mielőtt lett köztetek valami?