Mit teszel, hogy kisgyereked át tudja aludni a szilveszter éjszakát? (tudásbázis)
9. 80ASIQ
2008. ápr. 30. 13:18
Megetetem pálinkás kenyérrel.
8. mongi
2007. ápr. 21. 08:06
A legelső szilvesztert átaludta a kisfiam-de akkor még csak 31 napos volt:-),viszont a köv.szilveszer éjjelén már nem tudott aludni,mert kora este már elkezdtek durrogtatni,s megijedt tőle.Ennek az lett a következménye,hogy közénk vettük,mert nem mert aludni,s éjfélkor kicsit felhangosítottuk a tévét,meg felváltva fogtuk a fülét a férjemmel,hogy nehogy felébredjen(mert pont éjfél előtt sikerült elaludnia).
7. Elviracska
2007. ápr. 20. 15:17
Semmit sem teszek másképpen,mint más éjszaka.
Hagyom fent legyenek mig birják,ez éjszaka nekik is szilveszter éjszaka,miért elkülöniteni?
Aztán mikor már látom nyügösebbek ,vagy álmosak ,leteszem ,mint bármely este.
6. negerne
2007. febr. 13. 18:52
Hát az enyémek se a teljes csendre lettek szoktatva, így akár bomba is robbanhatna mellettük, akkor is alszanak:)
5. kft
2007. jan. 3. 20:35
hát nyugalmat kell biztosítani a gyereknek.
4. m_marcsa
2007. jan. 2. 17:19
Semmit, nem zavarja a zaj.
A belső szobában alszik, a külsőben mi szilvesztereztünk. Észre sem vette.
3. 42892ee56f
2006. dec. 29. 21:51
Nálunk ebből tavaly sem volt gond. A lány ha egyszer elalszik, nem nagyon szokott felkelni. És mi azért a központtól is elég messze lakunk....
2. _kleo_
2006. dec. 29. 20:53
Nálunk békésen alszik a durrogtatás ellenére. Igazi mormota.
1. 3e3da646a6
2006. dec. 29. 11:22
semmit mert én is gyerek vagyok
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?