Mit teszel, ha váratlan konfliktus adódik közted és a párod között és neked van igazad? (beszélgetős fórum)
Simán felháborodok.
(Vele nem lehet veszekedni.)
...es vege is a vitanak...
Ugye, megeri?..)))
Orommel hallom,csak igy tovabb!
Kivanok minden jot az eletben Neked...
:)))))) Nálam meg az történt, hogy a hiúságom stb. hülyeségeim miatt tavaly elveszítettem valakit, és most visszakaptam, na tudod mikor fogok még egyszer vitatkozni a semmin, nem éri meg :)
Ha amúgy minden rendben :)
Hat igen, regebben en is surun csapkodtam az asztalra, de ez mar megszunt.
Mar csak nyugalmat akarok..))
A 16. hsz-em a 14. re valaszol.
Kozben beugrott "dus" hozzaszolasa..))
Nem. Egy ido utan az emberfia rajon arra, hogy nem fontos az, hogy mindeg NEKEM legyen igazam.
Egyaltalan nem fontos. A bekesseg es a nyugalom szazszor fontosabb, mint az, hogy a hiusagom ki legyen elegitve.
Bar lehet,azert gondolom igy, mert mogottem mar tobb elettapasztalat all.(valamivel tobb)...)))
Ez vonatkozik ferfira, nore egyerant.
Ráhagyom, hadd mondja! Egyszer próbálom elmondani neki az én verziómat, de ha nem hallgat végig, egyszerűen hallgatok és egy darabig nem szólok hozzá! Ő csak úgy hívja:
"néma terror vagy csend-bosszú"
Eltelik kb. 20 perc és amikor elgondolkodott, miről is van szó és kinek van/nincs igaza, leesik neki és azt sem tudja, hogy engeszteljen ki!
Azt hozzá teszem, az Ő szemében nehezen engesztelődöm, látszólagosan! Kicsit gonosz vagyok és pár napig élvezkedek a bűnbánásán! :)))
Fontos: tud bocsánatot kérni és belátja ha hülyeséget csinál vagy nincs igaza és mégis az mellett szállt velem vitába,holott tudja, hogy nincs igaza! Aztán minden rendben van.
De ezt is embere válogatja!
Egyszeruen.
"szivem, neked van igazad!"
A fal attol meg feher marad...))
Okos enged, szamár szenved!
:)
További ajánlott fórumok:
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Személyiségfejlesztés, gondolkodás megváltoztatása, út a boldogabb élethez, konfliktusmegoldás - linkek
- Munkahelyi konfliktusok
- Miért van az, hogy a munkahelyeken a nők között több a konfliktus, mint a férfiak között?
- Családi konfliktusok
- Mit teszel, ha váratlanul rádjön a száraz köhögés, mintha egy tüskét nyeltél volna le?pl.az utcán