Mit teszel az okoskodók ellen? (beszélgetés)
Van egy okoskodó ismerősöm, mit is mondjak, az emberek 90% nem szereti az ilyenfajta okoskodókat. A tanárral szemben is nekiállt vitatkozni.(mintha jobban tudná mint a tanár). Idegesítő...
Én nem megyek a közelükbe, vagy ráhagyom a dolgot...úgy is megpróbál meggyőzni a saját igazáról, és addig úgy sem hagy amég nem sikerül... el kell vele hitetni, hogy úgy van ahogy ő mondja, mégha mi nem is úgy gondoljuk.
Vannak emberek, akik nem engednek a maguk igazából.
Én az ilyenekkel sosem vitatkozom,mert teljesen felesleges. Meghallgatom a véleményüket,aztán rájuk hagyom egy idő után.Sajnos nálunk a családban is vannak ilyenek ,akik szeretnek kinyilatkoztatni dolgokat,s teljesen lököttnek nézik az embert, ha azt nem fogadja el.Szerintem az igazságnak számtalan arca van, többféle úton is célba érhetünk.
Mi tettek veled?
:)
Ez velem naponta előfordul amióta itt fórumozok.
Tényleg sok az idióta, sajnos regisztrálni már 60-as IQ-val is tudnak.
Néha visszaszólok ha nagyon bosszantanak, néha rájuk hagyom.
Hangulattól függ.
Szia!:)
Már ott tartok,hogy a butákra egyszerűen ráhagyom!Nem veszem őket figyelembe,nem reagálok a hozzászólásaikra.Nem érdemes.Na jó,néha bepipulok az ostobaságon...
További ajánlott fórumok:
- Te mit teszel, ha a fodrászod nagyon elrontja a hajad?
- Mit teszel, ha egyedül érzed magad?
- Mit teszel a békák ellen?
- Globális felmelegedés! Tegyünk ellene! Te fontosnak tartod, hogy óvd a környezeted? Mit teszel ezért?
- Téged is nagyon szeretnek a szúnyogok? Mit teszel ellene? Vagy utána? :)
- Rossz pillanatok, kedvetlenség.Mit teszel / tennél ellene?