Mit tennétek, ha szellemet látnátok a lakásban? (beszélgetős fórum)
"nem szabad megalázni"
De nem ám.
Meg tudom érteni a szempontjaidat.
Tudom, hogy nagyon fontos ez a kérdés, a túlsúlyos embereket szerintem sem szabad megalázni, megszégyeníteni! Azonban, ha jól tudom, a "minél kövérebb a lány, annál jobban lehet férjhez adni" hozzáállás ma már csak Mauritániában dívik, és az emberi jogi bizottságok már kampányolnak a gyakorlat ellen.
/off
Elgondolkodtató, de ebben a percben úgy érzem, h inkább szellemet veszek feleségül, mint pl. őt.
Szerintem okosabb lesz ezt jóelőre tisztázni - csak hogy ne legyenek a jövőben kiábrándító, unalmas vitáitok a szennyes anyagiakról -, még mielőtt kimondanátok a boldogító igent!
Tényleg, és hol mondanátok ki? Valami egykori kápolna romjainál, ahol a pap is visszajáró lélek (mint Arany János balladájában, a Bor vitéz-ben), vagy csak polgári esküvőt tervezel?
Megijeszteném. Mondanám neki, hogy "hú!" Vagy kakukkolnék neki, hátha van humorérzéke.
Ha barátságosan reagál, akkor még azt is felajánlanám neki, hogy cserélhet lepedőt, kap tőlem egy tisztát, a használtat pedig kimoshatom neki 60 fokon a következő adag ágyneművel együtt :)
Fogalmam sincs!
Azt hiszem elájulnék a félelemtől.
Ha szellemet látnék a lakásban minden féle képpen megpróbálnék vele beszélni.
Mindig is szerettem volna találkozni eggyel,de eddig még nem sikerült. Remélem hogy ami késik nem múlik.Hallottam már fura hangokat a házban,mikor egyedül voltam,de sosem történt ennél több.Sajnos.
Na, ha be akartok ***, mesélek valamit. Kiskoromban volt egy nagy babám, olyan egy méteres. Egyszer azt álmodtam, úgy 5-6 éves lehettem, hogy megfenyegetett a baba. A helyén ült, megmozdult, beszélt hozzám. És -már nem emlékszem, mit mondott, több, mint 20 éve volt, de -megfenyegetett.
És utána eltűnt. Sehol nem találtuk. Azért annak az esélye, hogy egy egy méter magas baba egy 2 és fél szobás lakásban csak úgy eltűnjön, igencsak csekély. Meg voltam róla győződve, hogy mivel a fenyegetésével nem ért célt, elment.
Viccelsz? Minden játék kínai.
Amúgy lehet hogy nekem is Chucky a "gyerekjáték" c. film ugrana be elsőre. :D
Szivesen.4 éve volt egy vetélésem azóta két gyermekem van.
Szokott olyan történni, hogy este mikor a gyerköcök alszanak meg szolalnak a játékok mintha valaki játszana velük.Nem mozgatásra ill nagy hang hatására beinduló játékok mindet be kell kapcsolni.
Az első alkalommal azt hitem beszarok úgy meg ilyedtem a lányom déli alvása közben meg szólalt a baba és elkezdet mamázni(két külön szobába volt a játék és a gyerek is )én meg annyira betolytam ki szedtem az elelet.
Akkor egy darabig csőnd volt aztán a leptopja és az ábcés telefonja kezde dumálni.Röviden ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Láttatok már szellemet? Tapasztaltál már erre utaló jeleket?
- Ma hajnalban valóban szellemet láttam?Szkeptikus vagyok, de félek!
- Irjon aki látott, vagy érzékelt már szellemet!
- Mit tennétek, ha azt látnátok hogy a gyerek kihasználja a szülőt?
- Ismer valaki olyan filmet amiben szellemet idéznek/ szellemes?(elsősorban horrorra gondolok)
- Hogyan lehet biztonságosan szellemet idézni?