Láttatok már szellemet? Tapasztaltál már erre utaló jeleket? (beszélgetős fórum)
sziasztok!
azt szeretnem kerdezni,hogy van itt valaki aki beszel a szellemekkel?engem nagyon erdekelne.par napja egy latnok/mediummal beszeltem,de eleg bunko volt.aki tudna nekem ebbe segiteni az irjon privat uzenetet.
Egyszer, érdekes jelenség.
Főleg ha nem csak képzeli az ember, hanem valóban ott van.
Pedig sokan figyelnek minket... :DDDD
De ők nem olyan korlátolt tudattal látnak minket mint mi magunkat. Ők "csak" a fényt látják bennünk. :)) Azok a szellemek is úgy látnak minket, akiket már nem köt semmi anyagi dolog és segítő szándékkal vannak a közelünkben, ezért felesleges minden "szellemlénytől" félni... :)
Miért rázna ki a hideg?
Pont hogy örülni kéne egy szellemnek, nem félni.
Én tuti kifaggatnám mi a helyzet odaát meg hogyan is működik a rendszer stb. :)
Ismeretlentől való félelmeinket a közhiedelmek meg a média torz film világa táplálja...
Sok olyan storyt hallani, hogy kis gyerek a ház üres sarka felé nézz és kacag meg nevet, mintha valaki grimaszolna bohóckodna nekik (rokon?) és még mutogatnak oda az ujjukkal, mintha azt akarná gagyogni a gyerek: - Nézz oda Anya, te nem látod azt a vicces alakot? - és kacag tovább.
Ez mitől lehet?
Kb minden 3.ik gyereknél amikor ott az anyuka, átélnek ilyesmit.
persze, végülis megmagyarázható az is hogy valaki ott állt, pl háát... nem jut eszembe, de biztos.
remélem hogy összetévesztettem valamivel :/
az jó :) de szerintem nem tetszett neki, mert nem sokáig csinálta :/
akkor kísértse a Flintstone családot, az biztos kedvére való, meg nekem is.
Erre szoktam mondani utána kell járni a dolgoknak.
Éjszaka minden zaj erősebb és néha teljesen össze lehet téveszteni a dolgokat.
Teljesen egyetértek anyukáddal. De ezzel végkép nem akarlak megbántani. Aki sok ilyen filmet néz arra előbb utóbb hatással lesznek a dolgok.
Én sem vagyok kivétel, pedig nem hiszek bennük.
én egyszer az üveg ajtó mögött láttam állni valakit kb 10 mp-ig tisztán láttam hogy ott áll, aztán eltűnt, nagyon megijedtem, mert amúgy is egyedül voltam otthon, nem szeretném azt hinni hogy szellem :)
és egy másik alkalommal a testvéremmel (és a tesóm barátja is ott volt) halottuk hogy valaki 'ír' a számítógép billentyűzettel, kattintgat az egérrel (éjszaka).
anyukám szerint csak értelmesebb műsoron kellett volna élnem mint a szellemekkel suttogó :D
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha szellemet látnátok a lakásban?
- Ma hajnalban valóban szellemet láttam?Szkeptikus vagyok, de félek!
- Irjon aki látott, vagy érzékelt már szellemet!
- Ismer valaki olyan filmet amiben szellemet idéznek/ szellemes?(elsősorban horrorra gondolok)
- Terhességre utaló jeleket érzek, de 10 teszt is negatív lett. Mi lehet ez?
- Alhasi illetve petefészek fàjdalomnál a vizelet vérkép mutat gyulladásra utaló jeleket?