Mit tennétek, ha a főnökötök ezt gondolná rólatok? (beszélgetős fórum)
Arra nem gondoltál, hogy ahonnan visszahallottad, ott is ez a kolléga pletykált?
Nekem is van olyan kolléganőm, aki állandóan fúr. De ha jobban kiismered, rá lehet jönni, hogy mikor hazudik. Én utólag rájöttem, hogy sokszor ferdíti az információkat nekem is és másoknak is. Így kavarja a szart.
Valljuk be, nem tudjuk, mit gondol a főnököd, mert csak találgatsz te is...
Valami másban tudunk-e segíteni? 😊
Miért gondolod hogy igaz ?
Amúgy meg a mhely az csak mhely fizetést kapsz a munkádért.
Elképzelni sem tudom mit tennék. Nem foglalkozom pletykákkal a munkahelyemen, pletykások közelségét sem keresem.
Hamar lerázom, ha valaki ilyesmi beszélgetést kezdeményez velem. "Bocsi, ma még várnak tőlem egy specit, csak kávéért ugrottam ki!"
Tokre egyetertek. Jobb az egyenes ut.
Ha igaz, akkor is,-legalabb tisztan latsz,
ha meg megsem, akkor a kollegalis "barat" lesz kakiban.
Jobb az ilyet tisztazni, legalabb tudod,mire tartanak ott,ahol dolgozol.
Meg lehet ezt ugy ismkerdezni, hgy szeretnel tisztan latni,s mi is a velemenye rolad, mennyire elegedett,stb...
Nem úgy kell odamenni, hogy xy mondta és megkérdezni igaz e.
Azt kell kérdezni miért nevez így?
Ha igaz úgy is tudja kinek mondta...
Ha meg nem, akkor meg azért jó.
Szerintem meg nem.
Láttam pár ilyen esetet a munkahelyemen, amikor a fōnök elvörösödik. De legalább legközelebb meggondolja kinek mit mond. Ha meg kamu, akkor meg talán elbeszélget a pletykálkodókkal, hogy dolgozni kéne nem savazni a többieket.
Azt mondod, dícsér.
Akkor a következő dicséretnél ,mond azt, hogy ez igazán jól esik, hisz a minap ezt és ezt hallottam magamról... Ugye milyen kedves kollégák vannak itt?
Ez már akkor olyan, mint az ovi.
Szerintem pedig magát teszi nevetségessé FI ha igaz, azért, ha nem igaz pedig azért.
Amit én tennék :
Odamennék mosolyogva és megkérdezném mi a probléma, hogy idiótának nevez!
Így "fúróka" mindenképpen szorul, ha kamuzott azért, ha nem, akkor meg azért😀
te tudod,és főleg te érzed,mennyire érzed ott jól magad,de szerintem egy-két ember szemétkedése miatt kár otthagyni egy munkahelyet és ez a mai világban luxus is.
és lehet abban igazság,hogy ez egy újabb kitaláció a "kedves kolléga" részéről,csak hogy rosszul érezd magad.Egyelőre nem foglalkoznék ezzel....
Magadnak mondasz ellent!
" Ő mindig próbál fúrni"
Ezek szerint minden bizonnyal ez is csak egy kitaláció, hogy "fúrjon", hátha bedobod a türülközőt.
Talán gondold át, hogy a munkahelyedre dolgozni mész, vagy a külsőségekkel foglalkozni.
Röviden, 1 éve dolgozom egy helyen. Van egy egy eddig azt gondoltam, hogy rendes férfi főnököm. Nem vonzodunk egymáshoz, családos ember, nekem is van párkapcsolatom, de szoktunk a munkahelyemen beszélgetni, folyamatosan dicséri a munkámat, a lelkesedésemet, szerinte értékes tagja vagyok a cégnek.
Az egyik kollégámmal nem ápolok túl jó kapcsolatot, teljesen különbözőek vagyunk. Ő mindig próbál fúrni, múltkor azt mesélte a többieknek, hogy a főnökömmel arról beszélgettek, hogy én egy idióta vagyok.
Nekem ez nagyon rosszul esett, mert ha a főnököm ezt gondolja rólam, akkor szerintem ennek a munkaviszonynak nem sok értelme van. Holott nekem ezt sosem mutatta ki, de akkor ezek szerint ismert bebizonyosodott, hogy pocsék emberismerő vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha 2, 5 hónap után sem fizet ki a főnökötök?
- Titeket érdekel hogy az ismerősök mit gondolnak rólatok?
- Nektek mennyire számít, hogy mások mit gondolnak rólatok?
- Ha megtudnátok, hogy a főnökötök csalja a párját...?
- Ti hogyan jelentenétek be a főnökötöknek a terhességet?És mikor?
- Plusz fizetés!Ha a főnökötök ígért plusz fizut de aztán nem említi?