Mit tennétek, ha a családotok, mindent megtenne, annak érdekében, hogy ne sikerüljön, amit szeretnétek? (tudásbázis)
hmm.. sajnálatos, de ezt nem igazán értem. Lehetséges, hogy azért ajándékozták el, mert még nem volt a varrástechnikád annyira szép?
...vagy olyan személynek tetszhetett meg, akitől nem akartak esetleg pénz elkérni???
az elmúlt 20 évben miért nem adtad el te?
Felnőtt ember vagy, ők meg márt idősek lehetnek.
Kedves WTFISCH
Jelen pillanatban 43 éves vagyok,és sajnos nyitott gerinccel születtem.BÁR 99 SZÁZALÉKBAN ELTUDOM LÁTNI MAGAM,ÉS A KÖRNYEZETEMET,de 95 óta le vagyok százalékolva,és mivel előtte nem dolgoztam,sajnos nagyon kevés a jövedelmem.(53.630 FORINT)A KEDVES CSALÁDOM EZT HASZNÁLJA KI.UGYANIS EBBŐL NEM LEHET MEG IS ÉLNI,ÉS ALBÉRLETET IS FIZETNI.
hm. es megkérdezted anyukàdat miért adta el a te tujàidat? Mennyi idös vagy, hogy ez a tuja dolog igy megmaradt benned?
Miket követtek el még ellened?
KEDVES VÁLASZADÓK
Ezek a dolgok a 80-as évek végén,és a 90-es évek elején történtek.ÉDESANYÁMNAK AKKORIBAN VOLT VÁLLALKOZÓI IGAZOLVÁNYA.EZÉRT NEKI ADTAM ODA EZEKET A DOLGOKAT,HOGY ADJA EL.AZ SZERINTEM,CSAK EMBERSÉG KÉRDÉSE,HOGY ELADJA,ÉS LEGALÁBB A PÉNZ EGY RÉSZÉT IDEADJA NEKEM NEM PEDIG ELOSZTOGATJA INGYEN.Ezek a dolgok a 80-AS ÉVEK VÉGÉN,ÉS A 90-ES ÉVEK ELEJÉN TÖRTÉNTEK.
De aranyos:)
És miért engedted, hogy elajándékozzák? Az a te kezed munkája, becsüljék meg jobban a kalocsait. Te is kitehetted volna a szobádba vagy éppen ők is.:)
Azért ahhoz, hogy ilyen kereső tevékenységeket legálisan végezhess, szükség van pár dologra. Gondolom, ezzel a családod tisztában van, nem lehet, hogy esetleg amiatt alakult így? Rosszat biztos nem akarnak neked.
Pl számlaképesnek kellene lenned, vagy a tujákhoz őstermelői... Ezeket végiggondoltad? Vagy hol akartál értékesíteni?
????
ez komoly? a tuja?
Kedves Válaszadók
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Én,a következő dolgokat szerettem volna megvalósítani,amit a családom megakadályozott.
-Kézzel hímzett kalocsai kézimunkákat készíteni,és értékesíteni.Ez ugyan sikerült,de az összes kézimunkát elosztogatták ingyen.
-A telken ültetett tuják magjából újabb növényeket nevelni,és szintén eladni őket.Ez is így sikerült.
10 darab tuját neveltem tejfeles poharakban,amiből 8 darabot odaadtak ismerősnek ingyen 2 darabot pedig elültettek a telken.És még rengeteg mindent tett a családom ellenem,de ezt majd elolvashatjátok részletesen,ha valaki elérhetővé teszi a cikkemet.
Velem már töbször is megtörtént ez.Én mentem a saját fejem útán és nem engedtem hogy beleszóljonak vagy lebeszéljenek a dologról amit én szeretnék.
Fenyegetek,ijeszgetek hogy nem támogatnak,nem fog sikerülni és akkor ne rohanjak sírva hozzájuk......
Nos én bele vágtam,sikerrel jártam és mára már nem akarnak fékezni.
Viszont kaptam tőlük egy becenevet: "önfejü" :-)
Tekintve, hogy minden ember mas es mas, illetve nem tudni, hogy pontosan mi is az amit szeretnel, es amirol le akarnak beszelni, nem tudok tanacsot adni.
A nagyon-nagyon fontos, sorsdonto vagyaimba, almaimba soha nem engedek beleszolast. Legfeljebb tanacsot adhatnak, amit vagy megfogadok, vagy nem.
Kisebb hordereju temakban figyelembe veszem az illeto motivaciojat is.
További ajánlott fórumok:
- Ciklus beállítása babavárás érdekében
- Csak holnap sikerüljön
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Ha meghaltok, szeretnétek, hogy a lelketek itt maradjon?