Mit tennétek egy ilyen helyzetben? (beszélgetés)
Akkor lenne jogos a kérdés, ha a volt "legjobb baratnőd" miatt mentetek volna szét.
De így?!
Én sem értem...
Elég gázos vagy, és szerintem a barátságról neked halvány lila gőzöd sincsen!
Ha ők egymásban találták meg a boldogságot akkor az neked miért fáj ennyire? Neked a pasassal már régen vége van, nem működött. Nem a barátnőd miatt lett vége. Pitiáner probléma, foglalkozz inkább magaddal.
Azért fáj, mert ragaszkodsz hozzá. De minek, ha vége lett, biztos nem voltatok egymáshoz valók.
Tedd félre az egódat és dolgozd fel, hogy nem halt bele a srác a fájdalomba utánad.
Mért? Már szakítottatok. Régen.
Ja, igen, annyi pasi van a világon és akkor rád való tekintettel válasszon már mást, ne olyat akivel jártál valaha, tetszett, vagy ránéztél egyszer... :D
Amúgy ez nem jelent többet: a barátnődnek is jó az ízlése. :D
Nem értelek, szakítottál a volt pároddal, a barátnőddel kijön. Mi a manóért gondolod, hogy csúnya dolog Tőlük, hogy összegabalyodtak? Te, ha szakítottál a barátoddal, teljesen mindegy mekkora szerelem volt, de csak VOLT.
Azt gondolom, talán nem is az bánt, hogy ők összejöttek, hanem a családod, hiszen ezt fejtegetted hosszasan.
Senkinek semmi köze hozzá, úgy gondolom. Azzal, hogy szakítottatok,már semmi köze, se a családodnak, se Neked, hogy a fiú kivel jár. Az pech, hogy éppen a barátnő szerelmesedett bele, de ez van. Ha tényleg barátnődnek tartod örülj együtt a boldogságának.
Pedig egyszerű!
A kiscsaj most duzzog mert a legjobb barátnője összejött az exével akivel 1 éve nincs együtt...
De már ezért nem a legjobb barátnője..
Szerintem adjunk neki zsepit!
He?
Nem értem, nem értem, nem értem.
Úristen!!Micsoda problémák!
6.osztályban!
Ha a legjobb barátnőd, akkor miért az a gond hogy merre lakik??
Ahhoz meg semmi közöd hogy most együtt vannak.
Nem is értem mi a gondod.
A helyesírásod meg ajajajjj....
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos a férjem felháborodása? Mit tennétek egy ilyen helyzetben?
- Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
- Veszekedtünk, mi van ha a szomszédok is meghallották? Mit tennétek egy ilyen helyzetben?
- Mit tennétek egy ilyen helyzetben?
- Ilyen helyzetben mit tennétek?
- Mit tennétek ilyen helyzetben?Tudnátok tanácsot adni?