Ilyen helyzetben mit tennétek? (beszélgetés)
Túl vagy rajta,megcsináltad!!!Érezd nagyon jól magad a nyaraláson!
nélkülük, hát balhé az volt
Nélkülük ugye? :)Mit szóltak? Nem fogod megbánni!
mindenképp hozni akrják, de egyeztettem egy másik időpontot a nyaralásra
Na igen...., de így utólag.
Az időpontot nem lehet áttetetni?
Így nem mennék, vagy beszéld meg, hogy unoka nélkül, mert te tavaly sem nyaraltál, hanem csőszködtél...
Nem lenne szerintem baj, ha előre tisztázták volna még befizetés előtt.
..ezzel csak az a baj, hogy ebből lesznek a családi veszekedések :(
Nem értem, miért kell ebből ekkora problémát csinálni. Egyszerűen nem kell elvállalni a gyerekek felügyeletét.
Bár nekem is van gyerekem, de hasonló helyzetben simán megmondanám, hogy én így nem megyek, mert az elején ezt az "aprócska" szösszenetet elfelejtették közölni. A befizetett pénzt meg nyaralják ők le és adják vissza neked.
Ha felhívod az üdülőt, hogy nem akarod visszakérni a pénzedet, de másik szobát, esetleg másik időpontot... és akkor saját baráti társaságot végigkérdezni, hogy ki menne veled
Ha ez nem jön össze, akkor viszont nem mennék, visszakérném a pénzt, amit adnak, és máshova mennék tesóék nélkül nyaralni.
Van egy mondás, amit tesóéknak elmondhatsz: elég felnőttek vagytok már ahhoz, hogy nélkülem is meg tudjátok oldani a problémáitokat.
Ha ragaszkodnak hozzád, akkor pedig mint fizetett bébicsősz, legalább a szállás-kaja-utiköltség díját fizessék ki neked, hiszen ez részedről nem lesz nyaralás!
Én beszélnék vele hogy ne várja hogy te fogsz vigyázni rájuk az ö unokája törödjön velük ö. Ennyi. elmennéék ha nem tetszik nekik ez hogy ezt megmondod akkor nem kell beszélgetni. te mész erre ök arra.
Azt hiszem egy jó megoldás lehet. Velük, de külön programokkal.
Te kivel lettél volna, vagy csak velük?
Nem értem, hogy miért kell egy lefixált döntést, valakinek mindig megváltoztatni úgy, hogy a másikat meg sem kérdezik!!!?? Ezt nagyon tudom utálni!!!!!
Mint ahogy írta, ez előre is meg lehet beszélni, és már mondta is nekik.
Csodaszép nyaralás lenne, ha ott közölné. :))
Az nem lehet, hogy megbeszéled velük, hogy ne hozzák az unokákat?
Nekem is az a vélemény, mint Andinak. És miért ne menne már, hogy ott közlöm, hogy nem vigyázok rájuk? Szerintem meg fel kell venni a pléhpofát, és külön programot csinálni nélkülük. Attól még lehet egy helyen megszállni, de néha külön programmal.
Mi is szoktunk házaspárral együtt menni, de ez nem jelenti azt, hogy mindig közös a program.
He? Ne haragudj, de állj ki magadért! Az ilyen jóindulatú hülyéket (bocs) mindig ki fogják használni.
Mondd meg nekik, hogy ez aztán undorító részükről. A biológiai szükségleteiket a gyerekek elalvása után is bonyolíthatnák. Gondolkozz már egy kicsit ép ésszel!
Nem vagyunk egyformák, nekem menne. De amúgy is, előre gondoltam tisztázni.
Ha már tavaly is " bébicsősz " voltál, akkor idén minek mentél bele megint a közös nyaralásba? Hát nem tanulsz a saját károdból? :)
Figyelj, ha már ott vannak, ez nem megy.
én már megmodntam tavasszal, hogy én nem vigyázok a gyerekekre, amikor náluk voltam, és ott voltak a gyerekek, akkor is azt akarták hogy este nyolckor én mászkáljak kint a gyerekekkel a szürkületben
Igen, ezt nem tudni; milyen testvérek -de jogos :))
Mondjuk mi lenne, ha kiállnál magadért, és közölnéd, hogy nem vigyázol a gyerekekre és kész. Oldják meg, semmi közöd a dologhoz.
Nyilván én sem mennék, de az kicsit abszurd, hogy a; vagy sintérkedsz egész nyaralás alatt, vagy b; buksz X Ft-ot. Kellene lenni olyan opciónak is, amivel nem keletkezik károd.
További ajánlott fórumok: