Mit tennél ha megtudnád hogy a párodnak hererákja van? (tudásbázis)
Egy isemrősömnek is volt, igaz egy herével de boldogan élnek, és azóta még gyerek is született.
egyébként ezt miért kérdezed?
Fehercica!
Minden jót kívánok nektek!:)
Egyetértek! :)
Egyre kevésbé hiszek a "klasszikus" orvoslásban. Szentül hiszem, hogy minden betegség lelki eredetű. Ha pedig megtaláljuk a baj gyökerét, és azt orvosoljuk, a fizikai tünetek is jelentősen csökkennek, nem egy esetben teljesen megszűnnek.
GRATu!!!
( a hozzáálláshoz is + gyógyuláshoz!)
Szerintem is a legjobb, legkorrektebb döntést hoztad.
Az én páromnál tavaly vastagbéldaganatot találtak, amit azonnal műteni kellett. Fel sem merült bennem, hogy ne lennék mellette, pedig a korábbi tapasztalataimból már tudtam /volt már a családban tumoros, aki nem élte túl/ nem sok az esélye a túlélésre. Ennek ellenére nem adtuk fel, nekiálltunk keresni, ami olyan jól sikerült, hogy 3! hónap múlva már dolgozott! Azóta is folyamatosan dolgozik. Közben kapta a chemo kezeléseket, ami a mellette fogyasztott kiváló hatású lúgosító étrendkiegészítőnek köszönhetően, egyáltalán nem viselte meg, csak lelkileg.
Most kíváló állapotban van, nyoma sincs a betegségnek, minden lelete negatív.
Megérte kitartanunk, hiszen a kapcsolatunk is jobb lett. :)
JAh már jól van (tünetmentes)?
ENnek nagyon örülök:)
Támogatnám, gyógykezelés....amit ilyenkor lehet és kell tenni.
Az én elvem, amit megfogadtam 26 éve: Jóban, rosszban, .....betegségben........
Biztositanám hogy igy is szeretem és meg probálnák a támasza lenni hisz nagy szüksége van a segitségre!
És imádkoznák istenhrz hogy segitsen át ezzen is !
Mit lehet ilyenkor tenni?
Orvostól-orvosig mennénk, ha muszáj, és mellette lennék akármi van!!
További ajánlott fórumok:
- Üzenj a párodnak:
- Mit tennél ha azt gondolnád a párodnak van valakije?
- Milyen rossz tulajdonsága van a párodnak?
- Mi volt eddig a legdurvább, legnehezebben megbocsátható mondata/tette a (volt) párodnak?
- Hogy kedveskedsz a párodnak?
- Mit tennél, ha megtudnád, hogy akit szeretsz (nem vagytok együtt), azt a jelenlegi párja csak kihasználja?