Mit tennél ha a párod telefonjában önkielégités lenne saját magáról? (beszélgetős fórum)
Szerintem magánügy a maszturbáció is és a telefon is. Külön-külön.
Tény, hogy akinek meg sem fordul a fejében a kutakodás, ezek szerint lemarad erről-arról, de talán jobb is így.
Lehet, hogy én vagyok lemaradva, de én még soha nem kértem egy pasit sem, hogy küldjön magáról egy videót amin maszturbál. A videó chat ok, meg azt is értem, hogy a pasik szeretik nézni, ha egy nő csinája akár csak egy videón vagy képen is. De nekem az legalább annyira fura, hogy egy nőnek küld maszturbálós videót, mintha saját részre vette volna fel.
De mint említettem, lehet, hogy csak én vagyok ennyire lemaradva a trendekkel.
A másik része dolognak... Sokan elmondták már előttem, de sajnos egyet kell, hogy értsek: ha úgy érzed, hogy kutakodnod kell, akkor inkább el kellene gondolkodnod azon, hogy milyen jövője van így ennek a kapcsolatnak.
Férjem rendszeresen a konyhaasztalon felejti. Tudom a kódját, de soha nem kutakodok. Ha hívják sem veszem fel, hanem viszem utána. Néha feloldás nélkül megnézem hogy áll az aksi akkor felteszem töltőre és ennyi. Pedig óráim lennének kutakodni, de minek?
Pedig mindent tudok, fészbuk jelszavát, telefon feloldási kódot.
Lehetetlen, hogy ilyet találjak szerintem, két okból is.
1, Rendben lévő kapcsolatban a mi felfogásunkban nincsen szükség önkielégítésre.
2, Soha nem nyúlnék párom telefonjához, nem még belenézzek, még ha csörög is. (szólok, v viszem neki).
Magam lelkiismeretével nem tudnék elszámolni, ha kutakodnék.
Szerintem azok kutatnak a másik telefonjában, akiknek vaj van a füle mögött.
Ne nevess, csak a hozzászólás elküldése után láttam, a 17-es hozzászólásban már rám cáfoltak.
Vagy lehet, hogy elteszi valaki szép emléknek öreg korára.
Én múltkor itthon hagytam a telefonom, nagy ribillió lett belőle, hogy 2 órán át nem voltam elérhető, mert hogy nem tudni, mi van velem. Utólag beláttam, én is ideges lennék hasonló esetben.
De kutakodni?!
Gondolom itt a féltékenység a fő gond, még hogy esetleg alapja is van.
Őszinte beszélgetés ajánlott.
De tènyleg.Mi mèg egymàs leveleit se nyitjuk fel soha,pedig közös hàzunk van,gyerekek stb.
Meg kell legyen a tisztelet egymàs felè,màskèpp sz*rt se èr az egèsz.
Èn is ìgy gondolom...
Pàrom pl napi szinten hagyja a telefonjàt,akàr kutyàt sètàltatni is elmegy ùgy,hogy a telefonja min 1òràt itt van,nem viszi magàval,de soha a büdös èletbe mègcsak bele se nèztem a telefonjàba.Minek?Aki menni akar,arra rà kell adni a kabàtot...ennyi.
Nagyon kiakadnék, alapjaiban rendülne meg a kapcsolatunka vetett bizalom. Viszont azt sem értem miért kurkásznak egyesek a párjuk telefonjában. Alap, hogy nem nyúlkálunk egymás zsebébe, telefonjába, tárcájába, nem nyitjuk ki a másik leveleit. Mikor még a gyerekeim itthon laktak és tényleg gyerekek voltak az ő táskájukban sem kotorásztam. Kivétel ez alól a mosás, akkor kiforgatom a zsebeket, de ezt tudják. Ja! És minden az enyém, amit akkor találok. A pénz is. DD!
Szerintem a fórumindító kapcsolától alapból hiányzik a bizalom. Vajon miért?