Mit tennél? (beszélgetés)
Hogy lehet az, hogy senki nem kedvel?
Én egy kis cégnél dolgozom, ahol összesen ketten nem kedvelnek, de a többi 30 igen, pedig nem dolgozok én sem hibátlanul. Olyan ember nincs, aki hiba nélkül elvégzi napokon, heteken, hónapokon, éveken át a munkáját, de arra törekedni kell, hogy a kollégákkal jól kijöjjünk. Persze nehéz, és van akivel lehetetlen.
Ha most jár le a próbaidőd, akkor sajna ez azt jelenti, hogy nem fognak véglegesíteni valószínűleg.:(
nem tudom, nem bántottam senkit,
de ezt megérzi az ember hogy nem szimpatikus,
Akkor senki nem dolgozik utánad/helyetted, ha jól értem, de így nem értem a problémát.
Nálunk is szokott mindenki hibázni, és nálunk is szól a főnök a kollégáknak (kevés amit csinálsz, ne hibázz ennyit, érj be időbe, stb.), de nincs belőle gond, mert csak annak szól, aki tényleg megteszi. Ez igazságos, fair a többiekkel szemben és emögött nincs semmi, ami arra utalna, hogy ki akarja rúgni az illetőt.
ilyen helyen dolgozol és milyen hibát követsz el? Javítható? Mert ugye nem mindegy, hogy helyesírási hibáid vannak e vagy meghalt a beteged.
Miért nem kedvelnek?
Amennyiben roviduton szeretne megszabadulni toled, akkor nem figyelmeztet.
Igy kaptal egy lehetoseget, hogy szedd ossze magad.
A munkahely jo legkorehez mindenkinek hozza kell jarulni. Nemi osszefogassal ez sikerulhet is, hiszen tobbet vagytok egyutt a munkahelyen, mint otthon a csaladdal.
igen van mikor hibázok,
de nem könnyű egy olyan helyen dolgozni ahol nem kedvelnek
Onvizsgalatot tartanek, hogy igaza van-e;
amennyiben igen, probalnam a hibakat nem elkovetni;
mi az oka a hibak elkovetesenek? figyelmetlenseg, koncentraciozavar, fizikai faradtsag?
a munka neked valo? szereted csinalni?
netalan probalnek masik munkahelyet keresni, bar ez manapsag nagyon nehez;
mit tennétek ha azt mondaná a fönököd hogy sokat hibázol sok baj van veled a munkahelyen és gondold át mi legyen tovább?
pedig nem hiszem hogy sokat hibázok
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha tudnád, hogy csak 5 perc van az életedből?
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?
- Mit tennél, ha párodon kívül más is nagy hatással lenne rád?
- Mit tennél, ha kiderülne, daganatod van?
- Mit tennél, ha a férjed, párod, lehajítaná az asztalról a kaját!?
- Te mit tennél, mint szülő, ill. mint pedagógus?