Mit tennél...? (beszélgetés)
Ha már meg születtem nem tenék semit máskép.
Mert ugyanazokat a hibákat követném ell.
ha visszamehetnék az időben, több időt és figyelmet fordítanék a családi életemre.
visszamennék az időben,és elmondanám apáméknak,h csak annyi gyereket vállaljanak amennyit tisztességgel fel is tudnak nevelni.
És anyát megkérném,h ne szüljön meg mert szar életem lesz.
Ha már meg születtem csak bambulnák bele a világba.
Az én párom majdnem megölt(szó szerint)
,mégsem mondom azt,h kihagynám (magát az embert) az életemből.jó lecke volt.
Nem hagytam volna el.....:((
Másik középsulit választottam volna, és néhány pasit is kihagynék az életemből.És van olyan is,akit nem szalasztanék el.
Sztem semmi extrát... pont azoktól a dolgoktól lettem az, aki, mik történtek velem.... Azokért a dolgokért kaptam az élettől pofonokat, amiket, ahogy csináltam... lehet, ha nme azt csinálnám az újraélésnél, máshol, másmikor, még nagyobb pofont kapnék.... jó az úgy, ahogy volt!
Komolyan,csak úgy osztogatnám a pofonokat,olyan mérges vagyok.
Sosem késő elkezdeni...:-)Mármint a gyúrást...
Ha visszamehetnék az időben,gyúrnék mint az állat,és aki beszólogat,úgy nyakonvágnám,h csak csuda !!!!!!!!
Én jobban vigyáznék magamra, és azokra, akiket szeretek.
Biztosan lenne egy pár dolog, amit másképpen tennék.
Mit tennék???? Mikor születek a köldök zsinort a nyakamra tekerném.
Meg kimélném magam mindentől ettöl a k...a világtól.
Akkor úgy is feltehetném a kérdést,h mi volt az a rossz döntés,amit azóta mármegbántál? Asszem :)
Mai eszemmel már a cukros bácsinak sem dőlnék be... ezt az élményt bármennyire jellemformáló volt is, kihagynám.
Nem venném meg a házat hitelre.Teljesen felesleges volt :S
" ... ha vissza mehetnék az időben." Ez azt is jelenti, hogy: mi lenne, ha?! Mi lett volna ha?! Nincsen HA! Aminek kellett, az megtörtént.
Azért vagyunk olyan emberek mindannyian amilyenek, mert a cselekedeteink, körülményeink formáltak minket, meghoztuk a döntéseinket.
Hogy tovább menjek, ha nagyon fiatalon mindenki marha bölcs és tapasztalt lett volna, akkor nem csináltuk volna meg az őrültségeinket, amire érdemes lesz visszaemlékeznünk. :)
Mindent ugyanígy csinálnék még akkor is, ha ugyanezek a nehézségek is adódnának. Sokat tanultam belőle.
Nem mennék el életem első koncertjére; nem egyeznék bele, hogy erre a telekre építsünk.
nekem mindig azt mondták:
aki arccal a múltba néz, seggel megy a jövőbe.
minden valamiért történt, és amiatt lettél ma olyan amilyen. Így vagy úgy, de jól van ez. :)
isztában vagyok vele,de valamit már nem lehet megváltoztatni,mert 1x volt,elmúlt
Nem venném meg a lakást, hogy apámat cipeljem a hátamon. Elmennék a férjemmel az ország másik végébe és ott kezdenénk a közös életünket, távol a rokonoktól.
a legfontosabb, hogy nem 31 évesen szülnék, hanem hamarabb. Bármennyire is azon voltam, hogy később, és még ráérek, nem maradok le semmiről... dehogynem!
Ez érdekes! Miért, mi volt olyan nagyon rossz abban, ha szabad kérdeznem? :)
Minden okkal történik velünk. Ha visszamennék az időben, egy elkényeztetett hülye fruska lennék, aki egyedül még buszra se merne szállni. Jó ez így, kemény lettem, megedződtem rendesen. Nem bánom. :)
Nem költöznék közös albérletbe a "barátnőimmel".Életem legrosszabb döntése volt,ami kihatott mindenre.:S
Álmodozni lehet,de nem visszafele kell nézni,hogy mi lett volna ha.........,hanem mit tehetek most és a későbbiekben.Egy régi álmot is meg lehet valósítani most is.........:)
Az egyik mondatom az előbb úgy kedődött,h ha vissza mehetnék az időben.Aztán elkezdtem gondolkodni rajta,és arra jutottam,h leérettségiznék,folytatnám a táncot,és az eddig meghozott rossz döntéseimen változtatnék.Te mit tennél ha visszamehetnél az időben? (a nyerő lottószámok nem számítanak :))) )
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha tudnád, hogy csak 5 perc van az életedből?
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?
- Mit tennél, ha párodon kívül más is nagy hatással lenne rád?
- Mit tennél, ha kiderülne, daganatod van?
- Mit tennél, ha a férjed, párod, lehajítaná az asztalról a kaját!?
- Te mit tennél, mint szülő, ill. mint pedagógus?