Mit tehetünk lábszag ellen? (tudásbázis)
Reggelente néhány csepp vattakorongra csepegtetett 10%-os ecettel töröld át a teljes talpat és a lábujjak között. Olcsó, jó, megbízható:)))
Van már ilyen fórum, keress rá.
Nekem sajnos szokott lenni lábszagom, mivel nagyon izzadós a lábam.
Dr Wong's sulfur soap
Testszagra, lábszagra, pattanásra.
Baktériumölő, fertőtlenítő.
Pattanásra is kiváló.
Csak pamutzoknit és bőrcipőt viseljen
A 17 éves nagyfiamnak borzalmas lábszaga van, pedig rendesen tisztálkodik, sőt, lábszag elleni spray-t is használ.
Nekem a műbőr cipőtőt.Zokniban nagyon odafigyelek,h csak 100% pamutot vegyek.A férjem hajlamos rá,de ő munkavédelmi okokból melóhelyen bakancsot kénytelen hordani,és ez kikészíti a lábát.
nekem soha, sőt a józsinak sem, pedig férfi... :-D
Ha csak néha, akkor valószínűleg a műszálas zokni okozhatja, esetleg a műbőr cipő. Ez pamut zokni és bőrből készült cipő viselésével elkerülhető.
Ezzel kapcsolatban van már fórum.
Nekem csak néha. Hiába tisztálkodom minden nap.
Nálunk is nagyon bevált a szódabikarbóna, a legolcsóbb és leghatásosabb is. Cipőbe szórva mindig egy keveset, ez is már tökéletesen elmulasztja a lábszagot, és a cipő sem szagosodik.
Reggel-este melegvizes lábmosás, jó szárazra törölni és mindig tiszta zokni. Van, aki ecetes vízben mossa át a lábat.
Ha epeprobléma, akkor sajnos belgyógyász...
Azt mondják,hogy a Formalin is jó rá,csak sajna kiöl minden regeneráló sejtet is...bár a sógoromnak bejött,de előtte nem is lehetett mellette megállni..:)1-2 csepp egy lavor vízbe,és havonta 1x.
Kicsi vízbe csepegtess gréfutmagcseppet kb.10-15 cseppet párpercig kell benne tartani a lábat,nagyon hatásos.Patikában kapható.
Az lábgombára való és fullasztóan büdös.
Ecetes vizben való áztatás nekünk nagyon hatásos!Akár 2-3 naponként.2 evőkanál ecet egy lavór vizbe!
A férjemék a cégtől rendszeresen kapnak olyan talpbetétet, ami illatosított, és így elkerülhető a lábszag.próbáld megnézni drogériában, nagyobb bevásárlóhelyen.
Lábspray, púder kiváló minőségben
Ha harisnyát veszel,és teheted,mert olyan a cipőd,húzz rá még egy zoknit is.Mióta használom a Scholl cipőszagtalanító+lábszagtalanítót(igaz,nem olcsó a 2 együtt)semmi gondom nincs ezzel,pedig előtte le nem vettem volna nyilvánosan,bárki előtt a cipőm,olyan ciki volt.Még itthon is..
Remélem segített,majd írd meg!
Van ugye a szappan, aztán a cipőszagtalanító spray és a lábizzadás-gátló spray, meg az amputálás...:)
a szervezet méregtelenítése,valamint egy vese kivizsgálás,legtöbbször a testszagok a rosszúl müködö vesétöl vannak.
Gyógyszertárban kapható Chinofungin.
Nekem bevált.
ecetes lábmosás. antiszudorral lekenni, csak 100% pamut zokni!
A szodabikarbona bevált. NAGYON köszike!!!!!!!!!
JÓ MÉG MEG ÁZTATNI EGY KIS ECETES LANGYOS VIZBEN,VAGY SZÓDABIKARBÓNÁSBA,EGY CSEPPET KELL A VIZBEN FEL OLDANI,EGY HÉTEN TÖBBSZŐR MEG KELL ISMÉTELNI,HATÁSOS.
DE VAN A GYÓGYSZERTÁRBAN,DIREKT ERRE HATÁSOS SRPÉ,VAGY ECSETELŐ,HA FÉLSZ A HÁZI MODSZERTŐL.
Szia! és a szódabikarbóna nem marja ki a lábat?
A legegyszerubb ha labmosas utan szodabikarbonaval bedorzsolod ez honyaj izadsag ellen is jo ,rovid idon belul nem fogg terjendni a kellemetlen illat.
További ajánlott fórumok: