Mit tegyen aki terhes es ugy erzi depresszioba esett (de nem a baba miatt) (tudásbázis)
Először is légyszíves mondd el a nőgyógyászodnak! Lehet, hogy tovább küld vizsgálatra. Mivel ő fogja kérelmezni a vizsgálatodat, tehát tudni fogja azt is, hogy melyik orvoshoz menj, és be fog számolni az orvosodnak az eddigi állapotodról. Gondolom, hogy lassanként alakult ki ez az állapotod, ő bizonyosan már észre is vette, de ha te nem említed panaszként, vélheti,hogy csupán rossz napot fogott ki nálad.
Nőgyógyászon keresztül indulj a pszichiátriára. Van olyan lehetőség, ami terheseknek is megfelel.
Gondolhatod, hogy a 9 vetélésem mennyire megviselt. A harmadik után lettem én is depressziós (nálam is az önvádtól kezdve, a családi életen át - a munkahelyi problémák...mind közrejátszott). De túlsegítettek rajta.
Sok sikert, fel a fejjel, tudnak segíteni rajtad.
Én még nem voltam depressziós, de ha a babádra, családodra, vagy a munkádra koncentrálsz, akkor nem is jut eszedbe, hogy depis is lehetsz.
Ha magadnak nem is, de a babának biztos nem tesz jót, sőt a leendő gyermeked felé sem. Ki kell törni belőle. Sokat sétálni, beszélgetni. Az biztos, hogy a chatelés nem a legjobb ellenszere úgy gondolom. :o(((
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Akad olyan, aki a terhessége alatt volt veszélyeztetve birányhimlővel, valamint átesett rajta? Milyen kezelést kapott?
- Mit tegyen egy terhes nő, ha megfázik?
- 30 vagyok, és nagyon szeretnék babát. Eddig rendszeres volt a vérzésem de 1-jén késett és alig van valami. Lehet terhesség?