Mit tegyek? száraz és repedezettek a pici lányom körmei?! (beszélgetés)
Csatlakozom Illike hozzászólásához!
Ettessük a sejtjeinket, és nem betegszik meg a szerv! :-)
Ismerem a Flavon Kids-et is! iszonyat jó szintén!
Szia!
Mi a kisfiunknak egy barackos ízesítésű (nagyon finom) gélt adunk. Nem csak erre jó, de helyreállítja az emésztést, és pótolja a szervezet hiányait. Ugyanis ez lehet súlyos vitaminhiány miatt is kialakult "betegség". Ha érdekel priviben bővebb infót tudok róla küldeni.
Kedves Érdeklődő!!Éppen most olvasom a szenzációs Dr. Lenkei Gábor Cenzúrázott Egészség c. könyvét, melyben nagyon sok hasonló bőrproblémával él(T)embert hozott helyre a Lenkei életerő vitamin.Igen-igen ajánlom teljes szivemből, mert teljes mértékben helyrehozza a szervezet próblémás, beteg részeit.A gyerekeknél is nagy hatással bír, minden embernél szinte csodákat művel.De ajánlom a Weblapot elolvasásra, betekintésre, ahol az eredmények cimszó alatt sok gyógyulást lehet elolvasni.
Sok sikert, és gyógyulást a kicsinek, és természetesen a nagynak is egyaránt.
Nagy, nagy szeretettel:Illike titok40@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Mi a legjobb a száraz repedezett sarokra?
- Mit tegyek, ha a lányom 15 évesen bejelenti, hogy terhes?
- Kislányom féltékeny az uj páromra már nem tudom mit tegyek.Tanácsokat kérnék...
- Tud nekem valaki segiteni? A lányom sírva bújik el, ha jön idegen, mit tegyek?
- 3 éves lányom folyton az apjával szeretne aludni, és ő nem tud nemet mondani. Mit tegyek?