Mit tegyek? Nagyon megviselt az elmúlt 2 hónap (beszélgetős fórum)
Szia!
Bíznod kell az orvosokban és magadban, mást nem tehetsz. Ha nem nyugtat meg, amit mondtak, akkor menj el még további kivizsgálásokra. Minden rendben lesz!
Június vége felé elmentem a szívorvoshoz egy sima kivizsgálásra,akkor jártam ennél az orvosnál először.Magyarázat nélkül beküldött kórházba,csak a felvételinél mondták meg,mi a bajom.Vérrögöt találtak a jobb pitvarban.2 hetet feküdtem kórházban,eleinte vérhigító ifúziót kaptam majd tablettát,amire azt mondták,ettől el kell tünie a vérögnek.3 hét múlva rá mentem ellenőrzésre,a szívorvos azt állított,hogy a vérrög nőtt és le is szakadhat,ezért beküldött megint két hétre megfigyelésre.A kórházban
jóformán nem is törődött senki se velem,csak úgy voltam.Aztán átküldtek a fővárosi szívkórházba,ott meg ct vizsgálat kimutatta,hogy az a valami,amit nálam találtak,az nem is biztos,h vérrög,hanem lehet valami visszamaradt a régi szívműtét után.De ha mégis vérrög,akkor semveszélyes,mert kicsi és nem okozhat nagy problémát,ha leszakad.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon fontos a pihenés! Te mennyit aludtál az elmúlt 24 órában?
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Nagyon szeretnék egy édesapát, mit tegyek?
- Mit tegyek, ha a párom ritkán iszik, de akkor nagyon?
- A fiam másfél éves elmúlt és nem beszél. Mit tegyek?