Mit tegyek, hogy sikerüljön a hasamat lejjebb adni? (beszélgetés)
Áá, így már értem :)
Köszi :)
Sziasztok!
A megoldásra még nem jöttem rá én sem, de sajnos nekem is a hasam nagy aránytalanul.Én is úgy tudom, hogy erre csak a diétá, meg a felülés, lábemelés ilyesmi használ.Illetve a leg magicet még szeretném kipróbálni.
Illetve tegnap olvastam, hogy egy BCAA nevű aminosav,amit táplálékkiegészítőbolltokban lehet kapni, az pont a hasi zsír eltűntetését gyorsítja, illetve nem engedi, hogy a diéta során fehérjét is veszítsünk.Na én ezt szeretném kipróbálni még.
Egyetértek.
egyetlen módja sajnos ennek a dolognak:-)
ezekkel a gyakorlatokkal próbálkozz,a futástól nem nagyon fog lemenni a hasad!
Üdv!
Új vagyok még egy kicsit, úgyhogy a fogalmazásom és ez a bejegyzés kicsit érdekesre sikeredhet ezért bocsánat.. :$
Most sikerült lefogynom 40 kilót, de valahogy testem nem úgy akar viszonyulni a dologhoz, ahogy én szerettem volna.. A fogyás miatt elég aránytalanra sikerült "összehozni" a külsőm, vagyis kinézetre kicsit olyan. Tudnátok nekem segíteni, hogy ezen hogy lehetne segíteni? Minden nap csinálok lábemeléseket (amik tudtommal hasizomerősítők/feszesítők) guggolásokat, lépcsőzöm (lift helyett a hetedik emeletre gyalog járok) de sehogy nem sikerül lejebb faragni a hasamból. Kérlek segítsetek.. mit tehetnék? köszönöm előrre is.. :)
További ajánlott fórumok:
- Csak holnap sikerüljön
- Mi motivált benneteket, hogy sikerüljön fogyni?
- Mit tennétek, ha a családotok, mindent megtenne, annak érdekében, hogy ne sikerüljön, amit szeretnétek?
- Kisfiamnak napok óta nincs széklete. De még ingere sem, mivel tudnék besegíteni, hogy sikerüljön neki?
- Szeretnék hízni kb. 10 kg-t! Mit egyek, vagy mit tegyek, hogy ez sikerüljön?
- Átkonvertált videókat szeretnék felrakni CD-re, de mindig csak félig rakja fel a számítógép. Mit tegyek, hogy tökéletesen sikerüljön?