Mit tegyek hogy ne ébredjenek fel a gyerekeim szex közben? (tudásbázis)
Tuti tipp!
Ne akkor csináljátok, amikor alszanak, és előtte szórjatok az ágy alá egy csomag dunakavicsot vagy franciadrazsét.
Míre az összeset összeszedik már végeztetek is :-)
Naaa! Nagyon gratulálok, ügyesek vagytok!
CSak így tovább, hihihi....
Egyéábként változott a helyzet,lehet felnőnek lassan:)Vagy csak nem szorongunk,szóval lehet abban is valami amit irtál...végülis nagyjábol poénbol tettem fel anno ezt a kérdést,mert foglalkoztatott és ismerőssel poénkodtunk rajta....de születtek érdekes válaszok és legalább mosolyogtam némelyiken egy jót...Szóval kijelentem,hogy az utóbbi pár alkalomkor mikor itthon volt a párom,nem ébredtek fel a lúrkók:DD
Hurrráááá!!:DD
Még valami eszembe jutott: rajtatok is múlik a dolog, olyan módon, hogyha azon agyaltok, hogy jaj de jó lenne összebújni, de biztosan felébrednek a gyerekek...
Ha szorongtok, akkor biztosan megy az agyhullám feléjük, hogy anyáékkal valami van. Viszont ha megpróbálod úgy felfogni, h okés, a gyerekek alszanak, miénk az este, mert ez nekünk megjár, akkor lehet, h ők is "biztonságban" érzik majd magukat jobban tudatalatt... :)
nálam meg épp fordítva.. ha 9-ig nem bújok ágyba kel a gyerek (6-hós), ha viszont lefekszek (mellettem van a kiságy) átalussza az éjszakát :o
érdekes :)
További ajánlott fórumok:
- Barátnőm 8 éves fia szexuálisan zaklatta a kisfiamat! Mit tegyek?
- Férjem csak a szexben nem tökéletes, mit tegyek?
- Mit tegyek ha a barátomnak kicsi a pénisze, és így nem élvezem vele a szexet, mert nem nagyon érzek semmit?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?
- Betegség utáni szexstop, mit tegyek?
- Bántják a gyerekeimet az oviban. Hol tegyek panaszt?