Mit tegyek, hogy a piskóta ne szívja magába a rákent lekvárt? (tudásbázis)
7. 2104cc91e8 (válaszként erre: 2. - V.kler)
2013. jún. 27. 13:50
Tálaláskor tegyél a szelet süti mellé egy kanál lekvárt, és úgy adagolja a párod, ahogyan jólesik :)
6. Spigi28
2013. jún. 27. 13:44
szórjál a piskótára habfixálót
5. zsocicc
2013. jún. 27. 13:43
Azt hiszem a habfixálónak a zacskójára mintha rá lenne írva, hogy jó ilyesmire...bár nekem a habfixáló, mint maga nem túl szimpatikus, de az már más kérdés. :)
4. zebracsikó (válaszként erre: 2. - V.kler)
2013. jún. 27. 13:42
lehetetlen küldetés
3. eunuch
2013. jún. 27. 13:39
Lakkozd le előtte, vagy tegyél alá nájlonzacskót. :) A lekvár már csak ilyen. A piskóta porózus, a lekvár meg nedves.
2. v.kler
2013. jún. 27. 13:36
Sziasztok!
Piskótatekercset készülök készíteni, de én mindig úgy járok, hogy a piskóta beszívja magába a rákent lekvár nagy részét! Mit tehetek ez ellen?
A párom úgy szereti ha jó sok lekvár van benne...
1. v.kler
2013. jún. 27. 13:34
Mit tegyek, hogy a piskóta ne szívja magába a rákent lekvárt?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan készül a Tisza család szakácskönyvében szereplő piskótakuglóf?
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Annyi fügém érik, hogy nekem sok. Nem főzök lekvárt,...
- A tökéletes piskóta?
- Miért esik össze a piskótám?
- Miért esik össze a piskótám, miután kiveszem a sütőből?