Mit tegyek ha dagasztáskor ragacsos a tészta? (tudásbázis kérdés)
29. d41005143d
2012. ápr. 1. 02:17
egyszeruen lisztet tegyel bele
28. bubes22 (válaszként erre: 8. - Winny)
2009. dec. 29. 12:10
A nokedlit réteslisztből kell csinálni:)
27. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 8. - Winny)
2009. jan. 6. 16:14
Azért mert sima egy liszt az nem minőséghiányt jelent.
26. 5796fb1dbf
2009. jan. 6. 12:22
lisztet kell beletenni
25. Yulcsy
2008. dec. 7. 11:50
Egy kis lisztet tehetsz még hozzá.Nekem Anyukám mindig azt mondta, hogy próbáljam meg könnyű kézzel gyúrni.Ha erre figyelek akkor nem lesz annyira ragadós.:-)
24. Manhattan22
2008. dec. 7. 10:27
Keves lisztet azert lehet bele tenni...:)
23. 0c8f59af96
2008. dec. 7. 10:25
fordulj bizalommal a kuka felé....)))))))))))))
22. smudlaagi54
2008. aug. 6. 17:21
Én még egy kis lisztet szoktam hozzá adni.Attól is függ milyen a liszt minősége.
21. K.né
2008. aug. 6. 16:37
Nekem is mindig ragad. De ha jól bedagasztom, utána rendben van az állaga. Nekem csak addig ragad, amíg össze nem állnak az alapanyagok.
20. Hmv.
2008. ápr. 5. 13:52
Addig kell dagasztani, hogy ne legyen ragacsos a tészta!
19. anan
2008. ápr. 5. 11:40
tegyél bele még lisztet
18. Manhattan22
2008. ápr. 5. 11:10
Vagy még liszt kell bele, vagy tovább kell gyúrni:)
17. drnéni
2008. ápr. 4. 22:34
Dagaszd tovább, el fog múlni.
16. sodrak
2008. ápr. 4. 19:40
Tegyél még bele lisztet
15. erika1012
2008. febr. 17. 20:03
tegyél bele még egy kis lisztet, meg 1 ek olajat
14. 762fb1185b
2008. jan. 29. 12:44
liszt vagy még egy kis zsír
13. csókica
2008. jan. 29. 12:05
lisztezd
12. 754c7e07c3
2008. jan. 18. 19:43
Lisztet tegyél.
11. 54ec386d0c
2008. jan. 18. 19:18
liszt kell még hozzá
10. adri25
2007. dec. 14. 19:29
liszt
9. ppiiccii
2007. dec. 14. 15:46
Mérgelődj :)
Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni, mert én is ezzel kezdem, aztán nyugodtan folytatom tovább.
8. winny
2007. dec. 14. 15:41
Meggyőződésből mondom,hogy csak a rétesliszt jó!
A sima liszt csak rántás vagy nokedliba való.
Nagyon rossz a minősége.
7. 754c7e07c3
2007. aug. 21. 15:12
Liszt kell még hozzá.
6. kikelet
2007. aug. 21. 14:19
kevés lisztet tegyél hozzá és türelmesen dolgozdd meg a tésztát.Ha ezen már tuljutsz a tészta ugyis leválik a kezedröl. (türelmes dolgozás= addig dagazdd amig a tészta nem puffog)
5. Alexx
2007. aug. 21. 13:11
S ha azt az étolajat a kezedre teszed, akkor meg pláne nem lesz ragacsos. :)
4. teleki_2007
2007. aug. 21. 13:04
Az étolaj jó bele, mert kicsit összefogja a tésztát.Én mindeggyik kelt tésztába teszek, legyen az kuglóf vagy pizza mindegy.Sokkal könnyebb vele dolgozni, de nem kell sok bele csak egy evőkanállal.Én ennyit számolok 60-80dkg liszthez.Nekem bevállt.
3. 5aa90c5d3b
2007. aug. 21. 12:27
lisztet tegyél hozzá, az nekem mindíg beválik. Esetleg egy kis étolajat is tehetsz hozzá, attól elválik az edénytől.
Csak elég nehéz összedolgozni :)
2. e28ddc7c9b
2007. aug. 21. 12:25
Tedd félre 10-15 percre pihenni, és utánna dagaszd át újra. Vagy ha a recept engedi tegyél hozzá még egy kis lisztet.
1. fogyeszka
2007. aug. 21. 12:15
Mit tegyek ha dagasztáskor ragacsos a tészta?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha rossz lett a mézeskalács tésztám? :(
- DNK, avagy a Dagasztás Nélküli Kenyér
- Miért tetves a hibiszkuszom? Olyan fekete apró izék vanak rajta és olyan ragacsos, fényes lesz e levél.
- Milyen mixert vegyek, amit habveréshez és dagasztáshoz is jó?
- Hogyan kell a grízes tésztát jól elkészíteni? Hogy ne legyen ragacsos a gríz?
- Belül folyékony, ragacsos karamellcukrot hogy tudok készíteni??