Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Belül folyékony, ragacsos karamellcukrot hogy tudok készíteni?? fórum

Belül folyékony, ragacsos karamellcukrot hogy tudok készíteni?? (tudásbázis kérdés)


2020. márc. 22. 03:35
A belül ragacsos karamwll nem testhőmérsékletre olvad. Ha kettévágod egyből látni.
2. Guruljka (válaszként erre: 1. - SzánI.)
2020. márc. 15. 14:10

Az a lényege, hogy kívül megszikkad, és a testhőmérséklet hatására jobban olvad, szobahőmérsékleten még nem.

Bármilyen tejkaramella-recept jó szerintem.

2020. márc. 15. 13:32
Belül folyékony, ragacsos karamellcukrot hogy tudok készíteni házilag?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook