Belül folyékony, ragacsos karamellcukrot hogy tudok készíteni?? (tudásbázis)
3. SzánI.
2020. márc. 22. 03:35
A belül ragacsos karamwll nem testhőmérsékletre olvad. Ha kettévágod egyből látni.
2. Guruljka (válaszként erre: 1. - SzánI.)
2020. márc. 15. 14:10
Az a lényege, hogy kívül megszikkad, és a testhőmérséklet hatására jobban olvad, szobahőmérsékleten még nem.
Bármilyen tejkaramella-recept jó szerintem.
1. SzánI.
2020. márc. 15. 13:32
Belül folyékony, ragacsos karamellcukrot hogy tudok készíteni házilag?
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni?
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Hogyan kell töltött káposztát készíteni?
- Ha a gyerek nem lakik otthon, és főtt ételt kell neki egy hétre előre készíteni
- Csokoládét házilag, folyékony édesítőszerrel lehet készíteni?