Csokoládét házilag, folyékony édesítőszerrel lehet készíteni? (tudásbázis)
9. cb4d6e9d49 (válaszként erre: 8. - Icuri)
2013. máj. 7. 13:25
Nagyon szivesen.A tejszín sima főzőtejszín.A tejpor ízlés szerint,de persze,hogy a zsíros finomabb:-)
8. icuri
2013. ápr. 3. 21:09
Egyáltalán nem ördöngős, köszönjük. Még annyit, hogy a tejszin bizonyára habtejszin. De a tejpor sovány vagy zsíros kell hozzá?
7. shany.d03
2013. ápr. 3. 17:31
Köszönjük, én kifogom próbálni.
6. cb4d6e9d49
2013. ápr. 3. 15:07
kakaó után van az a rész,hogy :"avat..",csak hiba,ne vegyétek figyelembe!
Bocsánat
5. cb4d6e9d49
2013. ápr. 3. 15:05
A ecept,kedves hölgyek:
10 dkg teavaj
25 dkg porcukor
2 dl tejszín
20 dkg tejpor
3 ek kakaó avat a kakaóval összekeverjük.
Avagy ízlés szerint..
Puha vajat a cukorral és a tejszínnel felfőzzük,2-3 percig forraljuk.Tejport a kakaóporral összekeverjük.
Ha a folyékony része kész elegyítjük a kettőt.
Ilyen egyszerű és mennyei.
Ha összekevertük,öntsük fóliával bélelt gáztepsibe,és hagyjuk hűlni kb. 2 órát vagy akár egy éjszakát.Nálunk nem bírják ki:-)Jó étvágyat!
4. icuri (válaszként erre: 2. - Cb4d6e9d49)
2013. ápr. 2. 20:44
Szia! Én szeretném tudni a receptet, nekem cukorral is jó. Ha nem publikus, priviben megirnád?
Köszi
3. moniksgsl64 (válaszként erre: 2. - Cb4d6e9d49)
2013. ápr. 2. 08:58
Légyszi ad közre a te recepted,mégha drága is...
Én is kiváncsian várom!
2. cb4d6e9d49
2013. márc. 27. 13:18
Van egy Isteni M.lka csoki receptem.Cukorral meg is csináltam a családnak.Magamnak is szeretném.De a xilit ahhoz pokli drága nekem,hogy fél kg-t beleöntsek egy csokiba.Folyékony édesítővel is jó lesz?
1. cb4d6e9d49
2013. márc. 27. 13:17
Csokoládé házilag, folyékony édesítőszerrel?Lehetséges?
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Hogyan lehet házilag csokoládét készíteni?
- A folyékony édesítőszerből hány csepp hány deka cukornak felel meg?
- El lehet készíteni a dzsemet édesítőszerrel?
- Eper és sárgabarack lekvárt szeretnék készíteni édesítőszerrel, hogy kell csinálni?
- Belül folyékony, ragacsos karamellcukrot hogy tudok készíteni??