Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb) (beszélgetés)
Az informatikáról azért írtam amit írtam, mert nagyon kimagaslónak kell lenned, hogy vidd is valamire, mert rengetegen tanulnak informatikát, különböző nehézségű intézményekben.
Én jelenleg 3 munkanélküli informatikust ismerek a környezetemben.
informatika nagyon jo!!! ne mondd, h mindenki azt tanul, mert en nem, es senkit nem ismerek, aki azt tanul.
Programozas a legjobb, 21. szazad, minden megy fel a netre, ugyhogy arra egyre nagyobb szukseg van. Bar nem tudom, mit jelent az inforamtika, de ha programozas az jo. Ha erdekel telleg ,akkor magadtol is meg tudod tanulni.
de:
Noi szakmak mik? Fodrasz, kozmetikus, varrono?
Konyvelo hujere keresi magat pl. ha szereted a szamokat. konyvelo mindig kell.
logisztika? azt nem tudom ,mi. :)
Szerintem hagyd a fenébe az informatikát!
Ma már mindenki informatikus, vagy menedzser.
Tanulj valami szakmát, amivel elmolyolhatsz és még kereshetsz is vele.
Ha nincs ötleted, vegyél "Pályaválasztás" könyvet, abban vannak lehetőségek és választhatsz.
miert baj az, ha 2 ev? en most vagyok 35 eves, es most csinalom a masoddiplomamamt, szinten nyelvszak. Ez pl. 2,5 ev.
Elotted az elet!!
Én is csak azt tudom mondani foglald el magad. Én profi buroképítő vagyok, a saját külön világomban élek. Munkafronton nincs gondom emberekkel dolgozni, vagy irányítani őket, de a szabadidőmet én szabályozom. Nagyon kevés az olyan, akivel hajlandó vagyok megosztani azt. Az ilyen médiakontroll alatt álló majdnemzombikat én sem szeretem. Csak annyi figyelmet kell nekik szentelni amennyit feltétlen muszály, hogy menjen a munka.
A csapatépítés meg egy külön vicc. A csapat, ha jó, önmagát építi fel. A közös érdeklődés sokat segíthet.
eva, akkor talalj ki valamit!! :)) azt, hogy azt 100x leirod 200 embernek nem segit. :)
lottozol?
en azt vallom, igy 35 evesen, hogy semmi nem baj. az van, ami van, es kesz. mindenki maskepp lett kodolva, es mindenkinek mas a normalis. es ez igy jol. majd lasssan feloldodnak a dolgok.
te inkabb nezz masik munkahelyet, hozz ki magadbol a jot, a tehetseget, jojj ra, hogy mit akarsz tanulni. merre laksz? meg mindgi nem tudom?
falu varos kozseg? lelekszam?
Lehet, hogy a gyerekkorból ered, biztos is. Nem foglalkozom a múlttal, nem érdekel már, csak néha jut eszembe valami és idegesít fel. Tegnap például húgommal emlékeztünk vissza a nem túl szép eseményekre. Volt ám káromkodás! :)
Amúgy a későbbi események is benne vannak a dologban, de nem gondolkodom rajtuk nap, mint nap.
Azt a szót, hogy szeretlek, soha nem mondtam senkinek még, de leírni se jó... :S
Van egy kevés ember, de tényleg kevés.
Igazad van!
Csak szerintem nem tudja, hogyan fogjon hozzá.
Valljuk be, nem egyszerű!:(
És még te is belátod.:)
Lenne egy nagyon intim kérdésem. Bocsáss meg érte.
Szeretsz te valakit egyáltalán?
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- A kövér embereket miért bántják, a soványakat pedig miért nem?
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- A munkatársnőim cikiznek, mert akkor is kiöltözök, ha egyszerű hétköznap van... Hogyan szólhatnék nekik vissza valami találót?