Mit szóltok Stohl András balesetéhez? (beszélgetés)
:)
amúgy tényleg előfordulhat, hogy valaki valami nagyot hibázik, akár még ezt a drogos balesetét is "jobban" elnézte volna neki a köznép, ha utána nem úgy viselkedett volna. Mi az, hogy megkéri a barátnőjét, hogy vállalja magára, ő meg elhúz a fenébe?! ez emberileg állít ki róla bizonyítványt, én ezek után 1 színésztársa helyében sem álltam volna ki mellette. Mert, ha csak "szimplán" elüt valakit, hát igen, ez sajnos a legjobb emberrel is megtörténhet, na de az nem tűnik el, és még bocsánatot sem kér, sőt...
sziasztok!
nekem teljesen semleges Stohl és nem igazán érdekel mennyit kapott vagy sem, de azon kiakadtam, hogy egy "ilyen" ember a Nemzetiben játszhat és tárt karokkal várják. Még ha valami hihetetlen jó színész is (lenne), akkor sem oda való azok után, ahogy viselkedett. Mert úgy gondolom vannak emberek, akikre a "pórnép" felnéz, esetleg példaképnek tartja és úgy gondolom Stohl nem az az ember kell(ene), hogy legyen...lássuk Farkas Péter olimpikon esetét is, igaz, hogy ők is emberek és hibáztak, de pont azért mert ők egy fél nemzedék példaképei, főleg "tisztán" "példamutatóan" kellene viselkedni. szerintem egy ilyen erkölcsű ember, mint a Stohl nem méltó arra, hogy a Nemzetiben szerepeljen, hívják vidéki vagy kisebb színházakba, hogy ne haljon éhen, de nekem inkább ez szúrja a szemem(bocs, ha már valaki írta ezt, nem olvastam sokáig vissza a fórumot)
Én felháborítónak találom az egészet. Szerintem sokkal több járt volna neki mint 10 hónap abból is csak 5 hónap.. Ugyan úgy, ahogy Pásztor Istvánnak is a 8 hónap letöltendőjével nevetséges, sőt még amnesztiáért könyörög?!Ennyit ér egy 80 éves ember élete?
Ha egy sima átlag polgár aki nem közszereplő, követte volna el ugyan ezeket mint Stohl vagy Pásztor simán hosszú évekre rácsok mögé kerül. Ez M.o..
Hamar kiengedték, valóban.
Bízzunk benne, hogy most tényleg tanult belőle.
Egyben biztos vagyok,ha vezetik egy eszsergályossal történik ennek a tízszeresét ültetik le vele.
Jó ebben az országban élni:-)
A S. miatt sz@r lett a levesem és nem mentem a bankba. Leves kiöntve és megyek a bankba.
...vigyázz homokot ne szórjanak a szemedbe!!!
Hát ez az! Meg vannak fizetve,de Magyarok...:))
A Magyar az egyetlen nép,aki hátba szúrja a honfitársát is,ha az érdeke úgy kívánja!:(( Ez szomorú,de így van!
Volt vödröm,de kölcsön adtam,és nem adták vissza!:((
Az ügyvéd ismerősöseimet nem féltem,ahogy egyetlen ügyvédet sem.Ott van pénz rendesen.Az ügyész ismi meg sztem nincs eleve alúlfizetve.A rendőrök igen,de az nagyon alsó szint ehhez.
Figyu,egy homokozóba vödör nélkül nem megyünk :)) Alap felszerelés!Jó,most adok azt is :))
Nem minden esetben egyenlő!!!! De OTT fent,hidd el,nagyon! Pedig nincsenek is alul fizetve! Ha oda adom a szitám,akkor hova öntsem a homokot???? Jó,vödörbe! De min szitálom át???
Oda adom a halacskás formámat..!
Csak csere érdekel,mondjuk egy szitára :))
Igazad van,de az alúlfizetettség azért nem egyenlő a korrupcióval!!
Ha MINDENKIT,még a BM dolgozóit is tisztességesen megfizetnék,akkor talán lenne becsületes ember..
De ne feledjük,MAGYAROK vagyunk!!!!Na és miről vagyunk híresek? (vagy hirhedtek???) Na nem a becsületről....
Jaj,ma nagyon fárasztó vagy.Sztem inkább keress másik homokozót :)
Örülök,ne is tedd!
További ajánlott fórumok:
- Stohl András és a Való Világ 4
- Járt e már valaki Kovács Magyar András táltosnál gyógyítás céljából?
- Melyik nevet választanád az alábbiak közül, ha csak egyet-egyet lehetne? (Andor, András, Nándor, Simon, Emma, Janka, Júlia, Kinga)
- Mivel fogyott le Batiz András 10 kilót?
- Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház vélemények
- Stohl Andrással álmodtam. 😄🫢