Mit szóltok, hogy Gáspár Győző 1 év 8 hónap felfüggesztettetet kapott? (tudásbázis)
Papíron vagyontalan így nem hajtható be a tartozás. Nem egy évig csalta el!!! Itt egy joghézag van, mely a tettesnek kedvez, ha gazdasági büncselekményt követ el. Nem vizsgálják a vagyon átíratás körülményeit, idejét. Mivel folytatolagosan felejtett el adózni. A vagyonátiratás célja egyértelmű: kibújni a behajtás alól. Megoldás lenne a dátumra utazni az eljárás során. Folytatolagos cselekmény, /itt nem csak adócsalás, hanem Pl nagyértékre elkövetett csalás, sikkasztás, stb./ az első cselekmény dátuma után keletkezett átíratásokat alapból semmisnek tekinteni. Sőt e cselekmények esetén az átiratást beismerő vallomásként kezelni.
Én, ha döntéshozó lennék ezt habozás nélkül, azonnal betenném a BTK-ba
Győzzön az igazság!
"Az ügyész azonban kitart korábbi álláspontja mellett, hogy a vádiratban szereplő bűncselekményeket előre kitervelten, szándékosan adóeltitkolás miatt bűnszövetségben követtek el, ezért a vádhatóság szerint letöltendő büntetés jár. - Ifj. Gáspár Győző és társai ügyében a Salgótarjáni Városi Ügyészség a mai napon az I. és II. r. vádlottak vonatkozásában fellebbezést jelentett be az ítélet ellen, súlyosításért, a szabadságvesztés felfüggesztése miatt, végrehajtandó szabadságvesztés kiszabása végett – tájékoztatta a Blikket Bóna Gyula főügyész helyettes Győzikét és Bea asszonyt érintő fejleményről."
Ne borítsd el az agyad, én nem erről beszélek. :)
Neked kifejezetten Bucival van gondod, én meg azt mondom, külföldi sztárok is drogoztak/drogoznak. És imádják őket, ettől függetlenül.
A munkaadó szúrópróba szerűen tesztelheti a munkavállalóit, fogyaszt-e drogot. Nem tudom olvasta-e valaki, hogy amerikában azért nem vettek föl egy munkavállalót, mert 3 nappal az állásinterjú előtt mákos sütit evett, és ópiát származékot mutatott ki emiatt a vizelete...
Mocskos liberális kettős mérce
"Más országokban kirúgják a munkahelyéről, ha valaki drogos."
Nézd már meg léccike, hány aktív és igen közkedvelt színész, zenész él és virul azokban a meg nem nevezett országokban. Sőt, rengeteg van, aki túllőtte magát, de nem a bánat miatt, mert kirúgták a munkahelyéről.
Holnap ne felejts el emlékeztetni, hogy a kedvedért beadjak egy indítványt, hogy a Btk. külön fejezetben tárgyalja az ismert emberek eseteit és 50%-kal súlyosabb büntetést szabjon ki minden esetben, mint tenné földi halandó esetében :/.
Sőt kizárólag esetükben javaslom elgondolkodni a halálbüntetés visszaállításán. ;P
Jelenleg szabad lábon lehet "adótartozni" :)Még neked is.
Dehogy vagy buta;)
Nem kell mindenben egyetérteni. Te érzelmi oldalól közelítesz, mi meg a realitás oldaláról.
Ettől valamiért különösen el tud borulni az agyam.
De megéri, tudod, így találtunk egymásra :)
Megdöbbentő egyébként az emberek tájékozatlansága és a hibás alapokon nyugvó bezzegezése.
Őszintén szólva az a legfájdalmasabb, amikor a büntetési tételek többszörösét követelik, mert szerintük más annyit kapna.
1./Az adócsalás és az adótartozás nem egy kategória
2./ Stohl nem az ítélettel összefüggèsben "sztár"
3./ A Btk. nem tesz különbséget celeb és nem celeb között
4./ Màs sem kapott volna többet.
eddig Istenként viselkedett a városban..most legalább kicsit megszorongatták és eszébe jutott honnan jött...
kíváncsi leszek vajon meddig tart majd nála ez az állapot..
További ajánlott fórumok:
- EMFESZT felfüggesztették!
- Gas.hu (Emfesz kft)-hez tartoztunk, felfüggesztették őket. Most hová kell diktálni a mérőóra állást? A mol.hu-n nincs róla infó
- Friss kapcsolat, és még egy év felfüggesztett...
- Kaphatok-e felfüggesztett börtönt?
- Teszvesz felfüggesztett, számlatartozás címén! ..hogy létezik ez, mikor minden számlámat kiegyenlítettem kb. 15 napja?
- Van köztetek olyan, akinél tartozás miatt felfüggesztették a gázszolgáltatást?