Mit szóltok Hofi Géza sírjának meggyalázásához? (beszélgetés)
Vajon mit akart(ak) ezzel elérni?
Az a legfontosabb, szobor nélkül is bennem van munkássága.
Elfogadhatatlan!
Számomra érthetetlen az ilyen cselekedet.
Amikor meg otthon eltem, a kedvencem Hofi volt.
Amikor kijottem, meg elt, es minden musorat megrendeltem kazettan, kesobb CD-n.
Mikor hallottam a sirgyalazasrol, nem is akartam elhinni, hogy ilyen is tortenhet!
Moralis ertekunk a nulla ala sullyedt.
Amikor otthon voltam, 1998-ban, a nagyi sirjara vittem ki viragot,(o nevelt fel),
es harom nap mulva, hogy ujra kimentem a sirhoz, a virag eltunt!!!!
Hat azt kivanom minden ilyen sirgyalazonak, akik, ahelyett, hogy elmennenek dolgozni, es penzt keresni, ilyenre vetemednek, hogy NE erjek meg a holnapot!!!
Lehet, hogy durvan hangzik, de hogyan vetemedhet valaki arra, hogy a sirokrol lopjon???
Biztos vagyok benne, hogy a lopott erteket bevaltva, nam kajara koltottek a lovet!
Ha valaki a harom gyermeket etetni akarja, nem a sirokrol fog lopni!
De, ha valakinek drug, vagy ital, vagy barmilyen fuggosege van, az bizony kepes arra, hogy sirokat gyalazzon meg, kielegiteni a szenvedelye targyat!
Kivanok nekik mielobbi halalt,vagy segitseget!
A problema mindossze az, hogy ezek az emberek nem fordulnak segitsegert!
Tehat marad a masodik megoldas; eltunni a kozossegbol!
Az ilyen embernek nincs szuksege a tarsadalomnak!
Talan nekik is jobb volna a halal!
Mivel annyira hasznalhatatlanok!
Elnezest, hogy ilyen durva voltam, pusztan a SAJAT velemenyemet fejtettem ki.
A tarsadalomnak nincsen szuksege szemetekre!
Mert, ki mas lenne az, aki kepes meggyalazni egy halott ember vegso nyugvohelyet???
Imádom HOFIT! De ma már ami a temetőkben történik, lopás, sír gyalázás és mindegy, hogy kinek a sírja ismert vagy ismeretlen embereké felháborít! Nem egy ismert, ismeretlen embernek a sírjáról ellopják a színes fémet, mert "nekik is élnük kell valamiből". Ilyenkor azt mondom, hogy igen is igaza van az iszlámnak aki lopott annak a kezét vágják le. Tőből mind a kettőt!!!
Nem tud az ember kivinni a temetőbe szeretjei sírjára egy szál virágot, hogy az egy fél óra múlva is meglegyen. Azok akik sírokról lopnak bármit kívánom, hogy az ő sírjukon se maradjon meg soha semmi. Élő embert bántani is csúnya dolog, de egy halotatt, aki már senkit nem bánt egyenesen vérlázító.
Ez undorító!
Akár Hofi ellen irányult, akár csak a bronz miatt volt! Teljesen mindegy! Elkeserítő, hogy az embereknek semmi se szent... Mindegy, mi az, csak pénzt lehessen csinálni belőle!
Én nagyon szeretem Hofit! Anyukámnak még bakeliton is megvannak az előadásai...
Isten nyugosztalja a világ legnagyobb humoristáját!
Semmi humorérzékük.
Ez az ember maga volt a megtestesült magyar humor.
További ajánlott fórumok:
- A szolnoki Hetényi Géza Kórház szülészete
- Brummogós mackó; vagy vézna géza (pasikat illetőleg)
- A Hofi-Kós Macskaduettből mi ennek a számnak az eredeti címe?
- Dr Tasnádi Géza hol dolgozik most? Tudja valaki, hogy hol lehet elérni?
- Ki ismeri Villás Gézát?
- "Hofi összes" vagy "Best of Hofi Géza" DVD, létezik ilyen? Hol lehet beszerezni?