Mit szólt a párotok mikor bejelentettétek, hogy babátok lesz? Első reakció, majd a továbbiak! (beszélgetés)
hát sajni nekünk is volt a vetélés... így van két pozi tesztet sztorink..
az elsőt együtt csináltunk jó korán reggel, pisi, belemárt, visszafekvés, én nem mertem megnézni, bár biztos voltam az eredményben, ő odament megnézte és vigyorgott.
Sajnos elment a babó...
Ezért a második teszt már sajnos nem volt ilyen lelkes... már 29.reggel csináltam, de mivel féltem, hogy megint bedumálom magamnak, ezért őt nem akartam hitegetni, egyedül teszteltem, és pozi lett! Remegtem az örömtől, meg a félsztől egyben! Éjszakás volt, megvártam míg hazaért, leültettem, nézze meg, ugye ő is látja? Mondta, hm igen látja, de ez most biztos-e? Majd ha több napot késik... vártunk több napot és még erősebb pozi... és indultak az izgalmak, mentünk a dokihoz, kaptam támogató bogyót, mert volt barna...
szóval sajni így már egy pozi tesztnél már az ember azt érzi, ez még nem garancia semmire, és nem mer úgy örülni az előzmények miatt, csak olyan visszafogottan...
de azóta hála égnek minden oké, és már itt várja a leányunkat a babakocsi, kiságy :))) Kellett idő míg mertük beleélni magunkat!
Mi egy vetélés után két éve várunk babára,most végre sikerült.Egyedül csináltam meg a tesztet,még a szomszéddal is megnézettem,mert nem hittem a szememnek...közben a párom is hívott telefonon,hogy ne vegyek tesztet,mert szerinte elszámoltam a dolgokat.Ekkor már csak vigyorogni tudtam,hogy apa már megcsináltam a tesztet!!!...és nem bírom ki míg hazajössz!!!..és mondtam neki,hogy +,erre ő:-az most mit jelent???(szegénykém annyira leblokkolt a hírtől,hogy szerintem gondolkodni sem tudott).
Aztán hazajött és pont olyan szerencsém volt,hogy aznap rendelt a dokim és meg is nézte a babát minden rendben volt...akkor gyorsan hazamentem és nagyon boldog voltam és ő is nagyon boldog volt és ez tart már 3.hete:))))
Együtt csináltuk meg a tesztet és az öt másodperces ledöbbenés után ugráltunk örömünkbe és pezsgőt bontott! (én persze üditővel koccintotam) majd a kilenc hónapot úgy dolgozta végig hogy mindenkinek kiabálta:GYEREKEM LESSZ!!! Az ultrahangos képpel szaladgált körbe hogy megmutassa a lányát.Azt tudni kell piacon dolgozik,úgyhogy volt kinek dicsegedni rendesen!
Amikor megszületett a lányunk koccintott minden hentessel,zöldségessel,tejessel...stb Jól nézett ki gondolhatod! Most egy falon csak a mi képeink vannak kint és mutogatja a vevőknek ahogy Ő mondja a DICSŐSÉG FALÁT! :)
Olyan régen volt:) Emlékszem annyira meghatódott,hogy bepárásodott a szeme és ezt köhögéssel leplezte.
Magához ölelt.Nagyon boldogok voltunk.
Tudományos volt?
Akkor úgy mondom, hogy életemnek már más területeire helyeztem a hangsúlyt! A kreativitásomat más módon szeretném kibontakoztatni! :oDDDDDDDDDDDDD
:))))
Már nálunk is a condomé a főszerep!!!:D
Jött a következő:))
Másfél hónappal a szülés után,az a fránya gólya nem bírt leállni:))
-3 gyerek???Micsoda,na nem ,Így is hulla fáradt vagy,én nemet mondok.
-Ugyan már ,majd megoldjuk:)
Lett volna negyedik is,kb ugyan ez zajlott le,de azt meg a kölyök nem akarta:)))
Nekem pont tegnap mondta az én párom, hogy nem tud még mit kezdeni vele! Örül, hogy van egy babónk, meg örül, hogy mocorog, de ő most mit csináljon.
Majd, ha már "kézzel fogható" lesz, tud mit kezdeni, vele! Például most a legújabb, amivel a haverokat szórakoztatja, hogy legalább nem kell egyedül a füvet nyírnia! Amint járni tud, mehet!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Te mit tennél ha az öcséd bejelentené, hogy római katolikus pap lesz vagy szerzetes?
- Zavarna titeket, ha az eddigi teljesen bejelentett „fehér“ munkabért ezentúl minimálra bejelentve szürkén kapnátok?
- Kell-e lakáshitelhez, minden eddigi bejelentett állandó lakás helyrajzi száma, ha valaki kedvezményes hitelben részesül?
- Az albérlőt ha ideiglenesen bejelentem, abból nekem adódik valami hátrányom?
- Ti hogyan mondtátok el a párotoknak, hogy babátok lesz?