Mit szerettek legjobban a hoxán és miért? (beszélgetős fórum)
Mindent,de leginkább képeslapot gyűjtögetni :)
na meg persze Hoxa játékok ,minden mennyiségben ;)/
Nem tudok választani,hogy mit szeretek.Mindent.Úgy ahogy van tökéletes.
Imádok itt lenni!!!!!
Mert, csak!!!
Jó itt lenni, beszélgetni, játszani, tanácsokat adni és kapni, stb......
További jó munkát kívánok!!
Nagyon sok okos dolgot lehet olvasni benne...mindig tanulok belöle valamit!
Szeretem a naplokat olvasgatni,a szavazásokat is,tudatbázis egyszerüen tuti jó:-)
akasztófajáték a kedvencem...gyerekkoromban sokat játszottam.
szeretem ez a honlapot HOXA a KEDVENCEM!!!!!
Mindent, imádom ezt az oldalt úgy ahogy van
csak további jó munkát szzeretnék mindenkinek kívánni,na és nektek is kedves hoxa rajongók mert ez rólunk szól és nekünk.
Engem főleg a naplók érdekelnek. Szeretek beleolvasni mások életébe. Tapasztalatokat szerzek és elkerülhetek bizonyos buktatókat mások esete kapcsán a fogyókúrám során.
Ugyanakkor szeretek dominózni is. Kíváncsian várom a megújult játékot.
szeretek játszani,sok receptet kipróbáltam,tudásbázist is lapozgatni szoktam jónak tartom,jó ahogy van.
Ügyes volt Hoxa,hogy létrehozta nekünk.
Úgy kerültem ide, hogy volt egy kérdésem, amire választ kerestem. Ha ilyen típusú témát találok, biztosan megnézem. Ezt nagyon szeretem.
Nagyon jó ez a nyilvános-privát lehetőség. Vannak olyan dolgok, amiket nem írnék meg nyilvánosan, azt megírhatom priviben.
Többen kerestek priviben, ami meglepett, jól esett, s barátságok is alakultak, annak ellenére, h csak fórumozni jöttem.
Klasszul van kitalálva. Gratulálok!
Vannak nagyon közel álló témák hozzám, valamint azért jó, mert így látom, hogy nem vagyok egyedül problémáimmal a világban, mert látom, hogy másoknak is van.
Bár a kérdés nem vonatkozik a negatívumra, de azért elmondanám, hogy kellemetlen van 1-2 ember akinek élvezetet jelent a személyeskedés, másikba való kötekedés, ja és nem utolsósorban ezzel OFFolva van a topic is.