Mit ronthattam el? (tudásbázis)
ÉN MIKOR LEVETTEM ÁGIRÓL a pelenkát, volt hogy még kérte.Azt mondtam, elfogyott, majd veszünk.
De, egész napra levettem, csak éjjel adtam. Mert később lesznek éjszaka is szobatiszták. Pár hét alatt szobatiszta lett.
Sztem erre koncentrálj, a külön szoba majd ha ez megoldódott.
Látom nem nagyon tudtak neked segíteni. Hát én már rég túl vagyok ezeken a dolgokon, de én a kisebbik fiamat egy nap alatt meg tudtam tanítani és éjszaka sem kellett a pelus. A titok az volt, hogy megmutattam neki, hogyan kell lehúzni a wc-t. Ez annyira megtetszett neki, hogy egész nap csak a víz zubogását hallottam, de nagyon örültem neki.
Sztem légy türelmes még, az én gyerekeim sem voltak gyorsak semmiben, de ez nem okoz hátrány azóta sem.
2,5 éves lányomat 2 hónapja próbáltam a déli pelenkáról leszoktatni. Viszonylag hamar 2 hét alatt sikerült is, kb. 10 napig nem, is pisilt be. Nem tudom mi történhetett ( ha történt valami), de utána visított, hogy kell neki a pelus. Azóta is kell. 4 hónap van az oviig, addig le kéne szoktatni, minél előbb. Jövő hónaptól kicsit sok dolog történik az életében ( saját szobát kap, apukája külföldre megy, nem láthatja, meg kell tanulnia egyedül aludni, remélhetőleg a saját szobájába), nem szeretnék egyszerre mindent.
Szeretném a tanácsotokat kérni, hogy csináljam ezt az egészet. Ti mivel kezdenétek?