Mit mutatnál meg Magyarországból? (beszélgetés)
Igen, úgy megyek én is be, mintha legalábbis kuplerájba mennék! :D
Hát azon ahogy bemutattam neki egy kisebb stand up comedy formájában. :D
Jaj, az utcánkban is volt fagyizó, söröző, és dohánybolt. Egy külföldi srác ott járkált, cigit akart venni, úgy kellet, bemenjen vele a férjem, mert azt hitte, valami szex bolt. D
Az eladó min döbbent le..? :))
Én nemrég egy amerikait vittem be dohányboltba, mert nem hitte el, hogy létezik. :D
Totál ledöbbent. Mondjuk az eladó is, amikor bemutattam a helyet neki. :D
Budapest Hős utca, Tatabánya Mésztelep, Salgótarján Zöldfa utca, Ózdi cigánytelep és még sorolhatnám.
Ott lehetne igazán látni mennyivel teljesít jobban Magyarország.
Az utcánkat. Ami Magyarország egyik legnagyobb városában van, az európai térképen is jelzett főútvonal mellett egy utcával, és a földes - többször hengerelt - utca végén évekkel ezelőtt csináltak egy emlékművet.
Ha az utcánkon végig mész autóval, kiesik a fogadból a tömés... Krátekerk, bombatölcsérek, likak, szakadékok. Ezt megmutatnám sok embernek. Többek közt annak is aki azt az emlékművet csináltatta oda.
Lokálpatrióta vagyok. Tehát Szegedet először. Fogadalmi templom, Széchenyi tér, Szabadtéri játékok,
Esztergom (bazilika)
Budapest itt sok mindent
Debrecen, Pécs, Zalaegerszeg, Hortobágy, ezen kívül még nagyon sok csodaszép látnivaló van kicsiny hazánkban.
Folyók , fürdőhelyek.
Balaton Velencei tó......
Nehéz konkrét helyet mondani. Magyarország gyönyörű. Személy szerint Somogy Megyét szeretem nagyon, de a Bakonyban is van bőven látnivaló.
És nem akarok senkit sem megbántani, de szerintem sok olyan "trendi" ember van, aki alig látott az országból valamit, de külföldre jár nyaralni. Csak mert az a divat, meg mert azzal lehet dicsekedni.
az eddigi felsorolásból Budapest kimaradt :)
az hogy mit érdemes valakinek megmutatni leginkább attól függ, hogy milyen jellegű programokat szeret az illető. városnézőst? múzeumlátogatóst? természetjáróst? kalandtúrásat? mulatozós-bulizóst?
húúú, nagyon sok mindent!
Aggtelek-Jósvafő, Miskolctapolca- Lillafüred, Budapest, Dunakanyar (Esztergom, Visegrád, Zebegény), Balaton (Tihany, Badacsony), Őrség, Hortobágy, Tisza, Zempléni várak, Eger- Egerszalók, veszprémi vár, Kőszeg-Sopron-Sárvár, Abaliget-Orfű, Tisza tó...
sokminden van, szép ez az ország!
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Mit mutatnál meg egy külföldinek Magyarországon?