Mit mondjak a szeretőmnek, ha most nem tudok szexelni 2 hétig vele (enyhe fertőzés)? Ezt nem akarom elmondani, nehogy elijesszem. (beszélgetős fórum)
Abban igazad van, hogy a fórumozás erre lett kitalálva.
De a szerető fogalmát nem érted, így én sem a helyzetedet. Ha leírtad volna, hogy kitől kell távol tartani magad 2 hétig, és hol szedtél össze valamit, talán kedvezőbb válaszok mentek volna.
Voltaképpen erre (is),de azért egy ilyen kérdést feltenni,az elég érdekes lelkivilágra vall.
Mindegy.Sokfélék vagyunk.
De erre igazán nem lehet jó tanácsot adni,körülbelül egy megoldás létezik:odaállsz a srác elé, és szépen megmondod neki,mi van.Lehet, hogy őt is kezelni kell,sőt valószínű,úgyhogy legjobb lesz,ha együtt mentek el az orvoshoz.Ezt nem szégyellni kell,hanem kezelni.
Erre magadtól is rájöhettél volna...
Akkor fogalmazz egyértelműen. Van a srácnak valakije?Ha van,akkor lehetsz te a szeretője. Neked pedig akkor lehet valaki a szeretőd, ha van párkapcsolatod,és mellette van valakid.
Ha mindketten egyedül vagytok,és úgy jártok össze, akkor a pasidnak is tekintheted.
Remélem, érthető voltam...
Nyilván. A hozzám hasonlók...:)Ne ezzel takarózzam? Hát mivel?:)
Mással nem nagyon tudok...:)
Nagyon szívesen megismerkednék velük, mindig szívesen tanulok.Fogékony vagyok az új dolgokra.
És gondolom, a te okos tizenéveseidnek is érdekes lenne egy valódi Dr. Szöszi...:)
Tényleg ezt gondolod rólam?
Mégis, mit vártál?
Szőke nő vagyok!
És ráadásul született szőke!
De mégis tudtam diplomát szerezni...:)
Úgyhogy lehet lejjebb adni az elvárásokból....:)))
Jó véleménnyel vagy rólam, annyi szent...
Üresfejű? Az nem egy Eddie Murphy-film?
Oké.
Komoly választ kértél.
Megkapod.
Mit mondj neki?
Az igazat.Mi mást?
Menjetek el orvoshoz,és kezeltessétek ki magatokat.Viheted a férjedet is,mert lehet,hogy ő a forrás.
És ha már ilyen szépen belejöttünk, lehet tisztázni a családi kapcsolatokat is,úgymint ki kivel és hogyan a továbbiakban,elkerülendő a hasonló eseteket.
Ennyi.
De minek kellett ehhez fórum?
Most miért bánjátok?
Természetesen az igazat kell mondani, csak őszintén.
Lehet,hogy a férjét meg akarja fertőzni.Mit tudom én...
De igazán kifejthetné azért. Aki a legintimebb dolgait is kiteregeti ide...
Na akkor.
Ha valakinek van férje, akkor lehet szeretője.
Ha nincs,akkor ő lehet szeretője egy nős/kapcsolatban élő férfinak.
De hogy akkor az illető úriember neki kije...na azt még én se tudom.Talán a palija.Jobb ötletem nincs.
Précisement.
Tökéletesen írtad le a helyzetet.
A fórumindító tényleg egy liba.
Aki még ezt sem tudja felfogni,hogy ilyenkor mindenkit kezelni kell, aki érintett...de hát ha ennyi esze sincs,mi igazán nem adhatunk neki...
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a férjének mit mondott...
Tied a pálya, kedves Ariell...
De még ezt is rosszul írtad.
További ajánlott fórumok:
- Mit ér elmondani az egész életed, ha válaszra se méltatják?
- Hogy mondjam el a nagymamának, hogy a harmadikat várom, mikor az első kettőnek se örült? Hogy lehet úgy elmondani, hogy végre örüljön?
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Hogyan lehet elmondani kíméletesen valakinek akit szeretsz, hogy nem megy tovább?
- Férfiak, nők írjatok le bármit, amit most nyomja a szíveteket, vagy máshol nem tudjátok elmondani!!
- Minden volt barátnőmet megcsaltam. Ezt minek elmondani egy randin?