Mit, mennyit és mikor sportoltok egy héten? (beszélgetés)
Heti 5-6x átlag 60 percet tornázok. Otthoni dvd. Nell McAndrew,Czanik,Amy Dixon..
Mostanában így: este(19h),utána másnap egészen korán reggel(5h),következő nap megint este és így tovább...
... én min. heti 3-szor edzőtermezem, reggelente 6-7-ig, 7.30-ra járok dolgozni, hastánc csütörtökönként 17-18.30-ig, ill. minden második héten 15.00-20.00-ig.
De már csak egy gyermekem van itthon, 16 éves, tehát könnyen jövök-megyek kedvem szerint. :)
Régebben, otthon tornásztam (callanetics, és bellyfit) 4-5-ig, ez viszont a család miatt volt így, ekkor nem zavartam senkit, és nem volt rám szüksége senkinek. :)
én reggel hasznavehetetlen vagyok... szinte mindenre.... nálam ezért vált be az esti/éjszakai időpont, meg valahogy az erőnlétem is jobb este-éjszakai bagoly/macska típus vagyok
Reggel meg fél8ra be kell támasztanom a gyereket az oviba, így is 6kor kelek
attól függ milyen sportot űzöl/űznél
én nyaranta este 10-11kor futok, a hőség miatt, ahogy hűl az idő tolódik előbbre; mostanában már 6-7kor indultam
Ha úszni akarsz vagy kondizni azt azért nagyban behatárolja az uszoda/konditerem nyitvatartása (bár ahova régen jártam a törzsvendégek saját kóddal akár hajnali 3kor is edzhettek)
heti 1-2 alkalommal 10-12(15) km túra hegyen-völgyön (alkalmanként kb. 4 óra ) rendesem megizzaszt a felefelé, szóval szerintem sport.
most volt pár hét szünet, de hamarosan újra kezdjük a súlyzós edzést heti ~3 alkalommal kb. 1-1,5 óra.
+ a városon belűl mindenhová gyalog megyünk
További ajánlott fórumok:
- Kinek lenne velem fogyózni? ( 94kg/L ) Ti mennyit sportoltok és mit? Mennyi idö alatt ment le a hasatokból?
- Tudja valaki miért érzem magam rosszul azon a héten mikor nem kell szedni a fog.gátlót? Fáj nagyon a fejem meg gyengének érzem magam.
- Mit sportoltok? / Mi a kedvenc sportotok, mit szeretnétek kipróbálni?
- Érdekelne: 1. ki mennyit mozog hetente, 2. milyen formában, 3. szed-e táplálékkiegészítőket? 4. Ha igen, milyen célból?
- Mennyit sportoltok?
- Soproniak, mit sportoltok 40év felett?