Mennyit sportoltok? (beszélgetés)
Sziasztok!
Régebben heti 4x edzettem,aztán egy időre abbahagytam,most újrakezdtem egyenlőre heti 2x súlyzós 2x aerob,egyébként a legfontosabb dolog a gyakorlatok helyes kivitelezése mellett a rendes táplálkozás.
Biztos van, akinek ez sok. Ez egyéni.
Én hetente 3x1 órát aerobicozok és hét végén bicajozok naponta 15-20 km-t. Kevésnek érzem a megevett kaja mennyiségéhez:)
Ennyi mozgástól más lefogyna, én meg tartom a súlyomat. Persze én nem vagyok túlsúlyos.
Én mostanában kezdek visszatérni a várandósság előtti élethez, így heti 2-3-szor megyek aerobikra, napi másfél-két órát tolom a babakocsit (mondjuk ez új), és újra elkezdtünk túrázni is, olyankor a kicsikém rám van csatolva hordozóban, 5 hónapos még, bár már több, mint 8 kiló.
Ha élvezitek a sportot, akkor nem sok.
Te soknak érzed?
Az a sok, amit annak érzel...nincs olyan, hogy normális meg nem normális..személy és családfüggő.
Néha elbizonytalanodom, hogy túl sokat sportolunk (a férjem és én). Mennyi az a sport mennyiség ami még "normáális" egy harmincas házaspárnak 2 kicsi gyerekkel az egészséges életmód jegyében?
A férjem biciklizik és fut, én biciklizem, futok, teniszezem, a gyerekek lovagolnak.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon fontos a pihenés! Te mennyit aludtál az elmúlt 24 órában?
- Ki mennyit hízott a terhessége alatt?
- Kinek lenne velem fogyózni? ( 94kg/L ) Ti mennyit sportoltok és mit? Mennyi idö alatt ment le a hasatokból?
- Mit, mennyit és mikor sportoltok egy héten?
- Mit sportoltok? / Mi a kedvenc sportotok, mit szeretnétek kipróbálni?
- Soproniak, mit sportoltok 40év felett?