Mit lehet tudni az Ikrek, Nyilas, és Rák csillagjegyűekről? (beszélgetés)
Én a Rákról tudnék néhány dolgot mondani, a párom is az.
A Rákok általában nagyon kitartóak a párukhoz, mindent képesek megtenni értük :) És ez tényleg így van :D
Viszont a Skorpiókkal nagyon vigyázzon mindenki (én az vagyok, nem viccelek). A Skorpiók hirtelen tudnak szeretni és hirtelen utálni, minden előjel nélkül képesek meggyűlölni embereket....Szóval csak óvatosan :D:D
Hát ez nem igazán vall rám. Szinte a szöges ellentét vagyok. Na sebaj, biztos neki van igaza... biszex... nem is voltam még nővel... :DDDDDDD
Na de vicces a csávó, meg kell hagyni! :D
:D Bocsi érte ! :)
Megkaptam én is a magamét. Nem is a Csernus lenne, ha nem ilyennel rukkolt volna elő :)
Ha rák vagy, akkor nagyon jellegzetes dolgokat irnak rólunk! Rá legalábbis nagyon igaz mind:)
Az inteligencia, a műveszetek utáni érdeklődés, stb.
Na nem azért mert én is rák vagyok:)))
Én nem nagyon hiszek a horoszkópokban. A férjem egyszer év elején megkérdezte, hogy mit csinálok augusztusban:) Mert ő megnősül:)))
A rák a legnagyszerűbb csillagjegy. :)
Na jó csak vicc, én is rák vagyok.
Családcentrikusak, visszahúzódok - szeretnek visszabújni a páncéljuk alá. Ennyi amit ír a rákról, és talán még rám is jellemző.
De egyébként szerintem nem nagyon lehet erre alapozni. Más csillagjegyekben is magamra ismerhetek.
Sziasztok!
Aki esetleg mélyebben foglakozik ezzel, annak szívesen várom a hozzászólásait. Tudom, hogy neten sok ilyen oldal van ahol meg lehet nézni, de azok nekem nagyon felületesnek tűnnek. Ezért kérdezlek Titeket.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Kos nő-Nyilas férfi! Milyen kapcsolat lehet ez?
- Végbélnyilás meletti kitüremkedés, aranyér vagy valami más lehet?
- Mi lehet az oka, hogy 90%-ban azonos csillagjegyű embereket vonzok be?
- Hogyan lehet meghódítani a halak csillagjegyű férfiakat?
- A barátom nyilas. Lehet ebből a kapcsolatból házasság?