Mit lehet tenni terhesség a alatt a súlyos, fájós visszérrel? (beszélgetés)
Szia!
Húúúúúúúú, teljesen kiment ez a fórum a fejemből..
Köszi, én már nagyon végemet járom. :O Két napja eltűnt a bokám is, úgyhogy szerintem én már nemsokára szülök.
De remélem Neked beválik.
Szia!
Képzeld rendeltem egy kompressziós harisnyát és nagyon szuper.Bár még csak ma van először a lábamon de érzem,hogy jó.Ha érdekel elküldöm a linket.:)
Ezt még nem hallottam de találtam valamit ,elküldöm üziben.
Elég rosszul hangzik.Olyan érzésem van ettől mintha egy időzített bomba lenne a lábamba...:( Remélem ez nem általános...de nagyon tartok tőle.
Szia!
Én már a terhesség vége felé járok, tegnap töltöttem a 36. hetet. De nekem is nagyon rusnya a lábam.. Az első terhességem alatt előjött pár seprűvéna, de szülés után el is múlt szerencsére. Most is úgy a huszonakárhányadik hét körül előjött, de most a bal lábam olyan mintha telistele lenne nonfigurativ tetoválással...(((( A doki meg szokta simítani egy kicsit, hogy fáj-e. Mostanában nekem is fáj, írt fel rá Detralexet és Lioton krémmel kenem, de túl sok pozitívat nem tapasztaltam. Jobban mondva lehet rosszabb lenne, ha ezeket nem tenném...((
Sziasztok!
21 hetes kismama vagyok és problémám,hogy évek óta nagyon csúnya visszér van a lábamon és egyre jobban fáj.Nem tudom fáslizáson kívül mit lehet tenni vele.Félek a trombózistól.Ha valakinek van tapasztalata esetleg ismer jó érsebészt vagy hasonló cipőben jár kérem írjon!:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Terhesség lehet?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Terhesség lehetséges tünetei
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?