Mit lehet tenni, ha rontás van rajtad? (tudásbázis)
A fizika törvényei szerint, ha egy pohár vízbe beledobsz egy gyufát, akkor az mindenképpen lesüllyed.
Aki pedig komolyan hisz ebben, az teljesen össze lesz omolva, hogy biztosan rontás van rajta.
Továbbmegyek. Ha ezt a gyufát benne hagyja kb. egy órán keresztül, akkor pedig fel fog jönni a víz tetejére.
Nem lehet, hogy ez a hivatalos verzió pusztán anyagi szempontból fontos? -:)
ez nem vicc.aki ilyennel viccel maga ellen hívja
ki a sorsot.
Szerinted úgy, mint anno Sztálin mondta: "Aki megdob kővel, dobd vissza mennykővel!"?
Nem jó!
De nagyon nem! Mert a rossz kívánság "megkerüli a földet" és sokszorosan visszaüt a küldőjére!
És ez így igaz!
Nekem egyik legjobb barátnőm járt egy ilyesmivel foglalkozó pasinál Kaposváron.Elvileg rajta is rontás-volt. Valamit kellett csinálni egy pólójával-több napig hordani, aztán valami viasszal lecseppegtetni aztán meghatározott időpontban egy folyó víznél a háta mögé dobni, miközben eldurmol egy varázsigét.
Elég hókusz-pókusznak hangzik ez is, de szerintem ez is olyan, mint a placebo, ha az ember hisz benne, hogy ezáltall túljuthat egy nehezebb életszakaszon, akkor talán megy is neki.
Már bocsánat, de tényleg hiszel az ilyen baromságokban?
Viccnek szántam a 2-es hsz.-omat.
Arra én is kiváncsi lennék hogyan érzi az ember,hogy rontás van rajt.
Napfényes miből gondolod,hogy rontás van rajtad?
Azért ez a tanulatlan senki kicsit erős volt! Szerintem sokan vagyunk tanultak, mégsem tudunk hókuszpókuszozni.
Ha ezen múlik, hogy valaki tanult vagy tanulatlan, akkor inkább maradok analfabéta!
most hogy monodod:P
Néha arra gondolok hogy nem is ott, annyi az eszelős :(
Azon lehetne vitatkozni,ki itt a tanulatlan?.......
Iskolázott,értelmes ember nem hisz az ilyen középkori hülyeségekben. Már a huszonegyedik században járunk jó ideje. :))))
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Mit lehet tenni kancsalság ellen?:(
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Ha vettünk egy lakást, de olyan sok a hitel, hogy nem bírjuk fizetni, mit lehet tenni?
- Az unokatesómon rontás van, nem tud nyelni kb 20 éve csak minimális kaja megy belé és boszi lakik a szomszédban, mit lehet tenni?
- Ez lehet gyomorrontás miatt?