Mit lehet tenni, ha leégettem a kaját, hogy ne legyen nagyon égett íze? :) (tudásbázis)
27. 95e4ff82f8 (válaszként erre: 1. - Wydra21)
2017. febr. 16. 07:28
Leveszed az edényt a tűzről, és óvatosan átszeded egy másik főző, illetve sütőedénybe azt, ami még nem égett meg. Készre főzöd/sütöd a "megmentett" dolgokat, mintha mi sem történt volna. :-) Ha szerencséd van, nem lesz égett ízű, s ha mégis, fűszerekkel ezt valamelyest elnyomhatod.
26. 7e137d638c
2014. júl. 5. 08:08
Ez a tiszta-vizes konyharuha-módszer még jó is lehet, szükség esetén!
Ezt el tudom képzelni, hogy valóban működik!
25. e33ecb08b8
2011. szept. 6. 10:27
nem megenni lehet csak
24. tupecné
2011. jan. 8. 16:47
kuka:(
23. d9f08b6ea2
2011. jan. 8. 16:14
Tiszta de vizes konyharuhával takard le az edényt és úgy főzd tovább a kaját
22. wydra21 (válaszként erre: 21. - 673567bc24)
2009. dec. 24. 19:41
Igen, én is nagyon! :)
21. 673567bc24 (válaszként erre: 20. - Wydra21)
2009. dec. 24. 16:32
olvastam,hogy helyrejött a káposztád!Örülök neki!gondolom Te is! :))
20. wydra21
2009. dec. 24. 16:18
Szerencsére nem a sót vette ki. :)
19. 673567bc24 (válaszként erre: 17. - Wydra21)
2009. dec. 24. 15:45
a krumpli max a sót veszi ki belőle,a másikat nem ismerem!
18. 673567bc24 (válaszként erre: 11. - Wydra21)
2009. dec. 24. 15:44
égetett kajára?passz,nem szoktam leégetni semmit,max a hagymát,vagy a rántást,mert befutok hoxázni....azt meg kivágom,és csinálok neki újat!:))
17. wydra21
2009. dec. 24. 15:28
Köszi a segítséget, úgy tűnik találtam megoldást. Ez 2 kombinációja. Ez egyik hogy nyers kruplit tettem a tetejére és azzal főzögettem, a másik, hogy pirítottam kenyér szeleteket és azt tettem egy rácsra a kaja fölé, és lefedtem egy konyharuhával, és vagy már majdnem egy órája rajtuk vannak ezek. De szinte már nem is érezni sem az ízén sem a szagán. De remélem azért másnak sikerül nem leégetni. :) Kellemes ünnepet és jó kaját Nektek!
16. e1e9ab571d
2009. dec. 24. 15:07
Sajnálom, hogy pont ma...:(
15. 156a5eb9fd
2009. dec. 24. 14:53
Kezd az elejétől :D:D:D
14. wydra21
2009. dec. 24. 14:11
Természetesen*
13. wydra21 (válaszként erre: 12. - 9c8432d068)
2009. dec. 24. 14:10
Természeretesen a káposztát. :)
12. 9c8432d068
2009. dec. 24. 14:05
Attól függ,mit égettél le???
Bizonyos dolgokon lehet segíteni.
11. wydra21 (válaszként erre: 6. - 673567bc24)
2009. dec. 24. 14:04
Gondolom akkor valami tipped is van. Nem osztanád meg velem?
10. wydra21 (válaszként erre: 8. - 3e0ba54fb8)
2009. dec. 24. 14:02
Nem tudod hol lehet rendelni káposztáspizzát? :P
9. wydra21 (válaszként erre: 6. - 673567bc24)
2009. dec. 24. 14:01
Jó csak linkeld be ide is :)
8. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 5. - Wydra21)
2009. dec. 24. 13:47
Hívd a pizzafutárt ;)
7. 61501eb5e2
2009. dec. 24. 13:47
Ha már leégett nem szabad kevergetni hanem gyorsan átönteni vagy átszedni egy tiszta edénybe!Én a rizst és a tarhonyát szoktam leégetni!!
Az ízével szerintem nem lehet mit csinálni!
6. 673567bc24
2009. dec. 24. 13:45
basszus,esküszöm,nyitok egy SOS fórumot,a karácsonyi főzöknek!:DDDD
5. wydra21
2009. dec. 24. 13:42
Még valaki esetleg? :)
4. Ágota 77
2009. dec. 24. 13:42
Én is jártam már így, az én kajám a kukában végezte... sajnos nem tudtam elvenni az égett ízt bárhogyan is kísérleteztem vele.
3. wydra21
2009. dec. 24. 13:42
Köszi :)
2. mama_gold
2009. dec. 24. 13:42
Sajnos segíteni nem tudok, de nézz szét itt, hátha találsz valami jó ötletet:)
Sok sikert! Boldog karácsonyt!
1. wydra21
2009. dec. 24. 13:39
Mit lehet tenni, ha leégettem a kaját, hogy ne legyen nagyon égett íze? :)
További ajánlott fórumok:
- Tényleg le kell vágnom a majdnem féléves babám amúgy nagyon szép haját, hogy a későbbiekben majd még dúsabb legyen?
- Hogyan lehet megakadályozni palacsinta sütésekor, hogy mindenhol az a nagyon durván büdös égett olaj legyen?
- Tud valaki nagyon jó pogácsa receptet, ami egyszerű és nem élesztős? Nem kell, hogy sajtos legyen vagy ilyesmi, csak jó puha :)
- Ha naponta nagyon intenzíven tornázom, az Ab Rocketen, akkor mire kell figyelnem, hogy ne legyen semmi bajom?
- Ha reggel felkelek nagyon rossz a gyomrom, mindig hányingerem van..nagyon rossz érzés! Mit egyek/igyak, hogy ez ne legyen így?
- Nagyon sűrű lett a meggylekvárom, mit tudok tenni, hogy megfelelő állaga legyen?