Mit lehet tenni egy felsőfokú angol nyelvvizsgával? Milyen továbbképzések vannak? (tudásbázis)
Hiába van felsőfokú angol nyelvvizsgád, ha mellé nem társul egy diploma vagy legalább egy jó szakma.
Persze nem veszítessz semmit, ha lerakod, sőőőt. Eléggé feldob egy CV-t, ha a nyelvismeret pontnál ott szerepel egy felsfokú nyelvvizsga. De mellé keress valami szakmát vagy főiskolai szakot, ami érdekel.
A kettővel együtt már több esélyed lesz elhelyezkedni itthon.
Önmagában nem sokat érsz a felsőfokú nyelvvizsgával, se a középpel.Attól is függ mi az alap végzettséged.
Csak egy szükséges plusz.
Nem tudom hol élsz hogy nincs körülötted senkinek nyelvvizsgája mivel eleve már a diploma feltétele.
Ha nyelvet tudsz akkor inkább a külföldön érvényesülés jobb.
Én nem azt mondom nem árt a nyelvvizsga csak azt hogy nem tudsz csak azzal elhelyezkedni.... De persze senki nem veszi el töled a tudást vesziteni nem veszitesz vele, sőt.
Én is erre gondoltam, nagyon szeretem az angolt egyébként is.
Nem ártok azzal, ha esetleg jobban belemerülök, és komolyabban készülök a nyelvvizsgára.
Jajj már ne keseríts el! :D
Még csak most kezdem el...
Azért túl sok embernek nincsen nyelvvizsgája.
Az ismertségi körömben egyáltalán nincs senkinek.
További ajánlott fórumok:
- Ti hány évig tanultátok a nyelvet mielőtt közép- illetve felsőfokú nyelvvizsgát tettetek? Szerintetek létezik olyan, hogy nyelvérzék?
- Felsőfokú nyelvvizsga - mennyi idő alatt?
- Szerintetek 3 év alatt a nulláról meg lehet tanulni angolul úgy, hogy felsőfokú nyelvvizsgát szerezzek?
- Mennyi idő után évül el a felsőfokú végzettség, ha nincs meg hozzá a nyelvvizsga?
- Ha valaki más témáról ír felsőfokú nyelvvizsgán mint amiről kellett volna akkor az nulla pont?
- Felsőfokú nyelvvizsgára fel lehet készülni tankönyvekből és egyéb segédanyagokból?