Felsőfokú nyelvvizsgára fel lehet készülni tankönyvekből és egyéb segédanyagokból? (tudásbázis)
6. 9df60c3431
2008. okt. 7. 13:46
Ja, hogy neked már van közép. Én arra gondotam aki a nulláról kezdi. De így természetesen van rá esély ha elég kitartó és szorgalmas vagy.
5. 9df60c3431
2008. okt. 7. 13:45
Csak abból szerintem nem.. Középfokúra is nagyon nehéz tanár nélkül, felsőfokúra pedig szerintem nem is lehet.
4. varbóc
2008. okt. 7. 12:09
A középfokú jó alapozásnak, de a gyakorlás rendkívül fontos. Kívánatos egy hosszabb külföldi tartózkodás, de itthon is sikeres lehetsz, ha adott nyelvű napilapokat próbálsz olvaszni, fordítani. Főleg a story rovatokban !
3. varbóc
2008. okt. 7. 12:06
Ha érvényesülni akarsz főiskolai, egyetemi végzettséggel - akkor e nélkül semmi sem megy '
2. 301fb80c1f
2008. okt. 7. 12:06
Szerintetek akinek megvan már a középfokúja (angol), fel tud-e készülni a felsőfokúra anélkül h kimenne külföldre (azaz tankönyvekből és egyéb segédanyagokból)? Ha vkinek vannak felsőfokú vizsgás élményei azt is szívesen várom, illetve ha vkinek van ötlete milyen könyveket érdemes forgatni? Esetleg akinek már sikerült az hogyan, mi módon csinálta?
1. 301fb80c1f
2008. okt. 7. 12:03
Felsőfokú nyelvvizsga
További ajánlott fórumok:
- Ti hány évig tanultátok a nyelvet mielőtt közép- illetve felsőfokú nyelvvizsgát tettetek? Szerintetek létezik olyan, hogy nyelvérzék?
- Felsőfokú nyelvvizsga - mennyi idő alatt?
- Szerintetek 3 év alatt a nulláról meg lehet tanulni angolul úgy, hogy felsőfokú nyelvvizsgát szerezzek?
- Mennyi idő után évül el a felsőfokú végzettség, ha nincs meg hozzá a nyelvvizsga?
- Ha valaki más témáról ír felsőfokú nyelvvizsgán mint amiről kellett volna akkor az nulla pont?
- Mennyi idő alatt tehető le a felsőfokú angol nyelvvizsga?