Mit lehet tenni egy borzalmasan befestett hajjal? (fodrász csinálta) (tudásbázis)
Szia!
Ott van az adatlapján a fotó
Ez tényleg így van!
Tavaly volt egy szőke hajam, itthon csokobarnára színezővel befestettem, aztán úgy gondoltam sötétebb barát szeretnék...(olyat amilyen az adatlapomon is fent van)
Mutattam neki 1 képet az áhított színről...bíztam benne....a végeredmény: fekete haj!
Azt hittem elájulok! Még ma is szenvedem ezt a hibát!
Szerintem is másik (profi) fodrász a megoldás.
Nem is értem, hogy képzelte, hogy a lenőtt szőke és a festett barna azonos színű lesz a festés után.
ja ok már látom, bocsi.-)
ezek szerint túl leszívta a tövét. várj egy picit vele, majd profi fodrász, aki csak a végét szivatja, és utána egy sötétebbel befesti. De elsőre biztosan nem lesz egyforma.
Én is csak Ilicica tanácsát tudom mondani:
"Vagy átfesteted barnára és lemondasz a vörösről, vagy leszívatod és befesteted vörösre, de ez kicsit roncsolja a hajat. Ja és keress másik fodrászt is."
haliho!
nem olyan vészes ez,szokás hogy a tove más szinu,m a teteje. Nekem is,mikor novesztettuk le,egy árnyalattal mindig világosabb volt alul,mint felül,és szépen így növesztettük le a szökét...átmenetes volt persze.
Sötétebbel átmész rajta-de inkább normális!!!!!-fodrász, akkor nem lesz vész. Sötét barna vagy fekete. (feketét nem ajánlom)a fekete után a vöröstöl a legnehezebb megszabaulni-nekem is volt. türelem és jó fodrász kérdése.
Udv Mindenkiek...
Kerestem a kepet de, nem kapom...
Kerdes: mielott elmentel a fodraszhoz festeni, azelott mivel volt feste a hajad?...mert ha henna-val akkor nincs mit csodalkozni....lattam en mar zold hajat is...sajna...
Sziasztok!
Egyébként nem értem. Hogy a fenében van ennyi pancser fodrász?
Szinte nincs olyan ember aki valamikor az élete során ne találkozott volna egy olyan fodrásszal aki nem azt csinálta amit kellett.
Egyáltalán hogy vizsgáznak igy le?Ki adja nekik a bizonyítványt?Hogy utána ezt műveljék?
Sziasztok!
Szerintem nem olyan vészes, nekem volt rosszabb is. Két lehetséges mód, vagy átfesteted barnára és lemondasz a vörösről, vagy leszívatod és befesteted vörösre, de ez kicsit roncsolja a hajat. Ja és keress másik fodrászt is.
Sziasztok!
Te még mindig jobban jártál mint én. Leégette a hajam a dauerral. Még az volt a szerencse hogy nem egyszerre, tört le a hosszú hajam. Lelki válságba voltam.
Ne csüggedj nem olyan borzasztó.
További ajánlott fórumok:
- 24 évesen borzalmas pattanások. Semmi nem segít.
- Az egész élet egy borzalmas visszaszámlálás?
- Senorita Szöszi! Nézi valaki? Ez valami borzalmas
- A fodrász szalonban ma konkrétan leégették a hajam, jogos volt, amit csináltam?
- Szökére van melírozva a hajam, szőkitőporral csinálta a fodrász, mi lesz ha én ráfestek szőke hajfestékkel?
- Fodrász hölgyek!Dolgoztatok terhesség alatt, ha igen meddig?Volt-e amit nem csináltatok/dauer, festés/?