Mit lehet tenni félhosszú hajjal, hogy reggelente normálisan álljon? (beszélgetés)
Igen. Mindig. Sajnos egy betegség miatt nagyon megritkult, őszülni is kezdett. Már nem volt szép, ezért megváltam tőle.
Most az államig ér kb. Ha nem alszom el, akkor nagyon tetszik.
Ez az! Ilyenem van!
Ezzel még én is tudok kicsit hajat formázni.;)
Nem kell nagyon tudni szárítani. Nekem van egy hajbizgentyűm, ami egy hajszárító tulajdonképpen és a végén van a körkefe. A benedvesített hajamat tincsenként megszárítom és kész, de épp csak nyirkos a hajam.
Én elég béna vagyok minden ilyen nőies tevékenységben, azaz nem tudok hajat szárítani, ezért én megmosom, majd lehajolok és megfújom a hajam a szárítóval és közben beletúrok, majd, ha úgy érzem, hogy megszáradt, akkor hátradobom az egészet és ahol nem úgy áll, ahogy én szeretem ott a hajbizgentyűmmel rendezem.
Ugyan így nem tudok sminkelni sem, csak annyira vagyok képes, hogy szemceruzával kifestem a szemem, illetve időnként a spirállal a szempillámat, és még szájfény és ennyi.
A körmeimet tudom egyedül rendesen megcsinálni, bár azt meg nem nagy dolog, mert egész jól néznek ki úgy is, ha nem csinálok velük semmit, így kicsit megreszelem, majd lakkozom és kész;)
Dehogyisnem, csak próbálkozz.
Elején a nagyon vizes szakaszt csak fújasd szárítóval. Ha már félszáraz, tincsenként tekerd fel, és addig ne engedd el, még meg nem szárad. Aztán a következőt. Figyeld a fodrász kezét, ugyanígy csinálja. Menni fog.
Jaj de kis türelmetlen vagy, ezt is gyakorolni kell, fog az menni. :)
Eddig sima hosszú hajad volt mindig, hogy nem kellett formázni?
Ez vágástól is függ. Ha fokozatosan van vágva, akkor az nem is fog katonásan beállni. Annak az a lényege, hogy könnyedebb, fiatalosabb viselet és igen, az alja a vállon kifelé/szerteszét áll.
Azért egy körkefét nem lehetetlen beszerezni.
Érdekes, nekem egy kifelé álló hajzatról véletlenül sem az igénytelenség jutna eszembe.
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Nektek is nehézséget jelent reggelente a tükörbe nézni/kilépni az utcára?
- Féloldalt felnyírt, félhosszú haj, 40-es nőnek?
- Mitől van az, hogy nincs normálisan székletem, csak kb. heti egyszer? Más is van ezzel igy?