Mit lehet tenni a hangos szomszédokkal? (tudásbázis)
önkormányzat, birtokvédelem. Mást törvényes úton nem nagyon :(
Törvénytelenül meg, pár markos legény bekopog hozzájuk, és elmagyarázza a társas együttélés szabályait.
Szerintem semmit. Ha jól tudom, akkor épp nem rég lett módosítva a ptk is vagy mi, hogy nem lehet feljelenteni sem őket....
Nekünk is vannak hangos szomszédaink. 11 lakásos társasház, ebből 2 család tavasztól késő őszig folyamatosan, kint az udvaron dajdajoznak. Hiába szóltunk már nekik, kb. 5 perc múlva a feledésbe merül a kérésünk. Ezért szeretjük a hűvösebb időt:D Ilyenkor nem jönnek ki:DDDD
A vicces az benne, hogy most is végig hallgattuk az összes születés-és névnapot, na meg a gyerekek sikítozást, stb. 6-7 hónapon keresztül, és múlt hét végén kaptunk egy szatyor diót, amit mondtam a férjemnek, hogy pucoljon meg. Szombaton elfelejtette, de vasárnap délután el kezdte, de hamar befejezte, mert vasárnap délután van és nem akar zajongani! Meg is kérdeztem, hogy most viccel e?:DDDD
Én egy egész nyáron át hallgattam a Piros bicikli című zenei alkotást. Ezt az egy számot nyomatták végtelenített verzióban.
Szerencsére kertes ház, harmadik szomszéd. Hallottam, de csak az udvaron.
További ajánlott fórumok:
- Titeket nem zavar a Family Frost hangos zenéje? Mit lehet tenni?
- Mit lehet tenni a hangoskodó szomszédok ellen?Akik éjjel 2ig üvöltenek az erkélyen?
- Ha a szomszéd nagyon hangosan zenél mit lehet tenni? :(
- Mi lehet tenni egy kibírhatatlan öregasszonnyal, aki nincs tekintettel a szomszédokra?
- A szomszédaim nagyon hangosak, mit lehet tenni?
- Milyen hivatalos lépést lehet tenni hangos szomszéd ellen?