Mit lehet csinálni Gödön a fürdőzés mellett novemberben? (tudásbázis)
Erzsébet Szálloda Göd (Klubhotel Göd)
Cím: 2132 Göd Kék Duna utca 34.
Bocsi, elírtam a címet!
Szia!
És a szállás milyen volt?
Mi is oda megyünk hétvégén, az erzsébet programon kersztül.
Itt voltatok: Kék-Duna Klub Hotel Göd?
Sziasztok!
Túl vagyunk a kiránduláson, Gödön tényleg nem lehet csak fürdeni, de a körülötte lévő városokban nagyon sok látnivalót találtunk. Voltunk Vácon (köszi Georgina319), Visegrádon, és a veresegyházi medveotthonban is. A szállónknak volt wellness részlege, a maradék kis időt ott töltöttük el. Ajánlották még Szentendrét, és Gödöllőt is, de Vácon is maradt még látnivaló.
Mindent összevetve jól éreztük magunkat.
Köszi, pont én is hasonló programra gondoltam. Vác kb hány km-re van Gödtől.
Ilyenkor nem sok mindent tudsz Gödön csinálni. Üljetek vonatra, vagy buszra, de kocsival is meglátogathatjátok Vácot. Ez egy szép kis barokk város. Van múzeum,sok templom és látni való. pl: Kőkapu, börtön, a főtér.
Nekem egyáltalán nem tűnt üdülőfalunak, egy golfpálya van, az biztos, de engem teljesen hidegen hagyott. Mi nyertük azt a Wellness hétvégét, eszembe nem jutott volna egyébként oda menni. De így azért nem volt rossz:) Egyet kirándultunk Visegrádra és környékére, de már lassan hideg lesz az ilyen programokhoz is.
Az Erzsébet programban veszünk részt, és későn foglaltam szállást, már csak ez jutott. Nem tünt rossznak, ha más nem lesz egész nap wellnesselünk.
De miért oda mentek? Különösebben nincs ott semmi.
Köszi a tippet, megfontoljuk;))
Menjetek, egyetek rétest (Sződliget felől a főúton), lent a Duna-parton meg hekket. Fantasztikus finom mindkettő.
Azt mondták, hogy üdülőfalu, de nem találok sok mindent róla a neten. Csak fürdeni nem szeretnénk, reméljük találunk más szórakozást is.
Köszi. A fiunkkal megyünk (5 és 10), tudsz ajánlani olyan látnivalót ami őket is érdekelheti?
Nem ismerek ilyen programlehetőséget, szerintem ez nem olyan kirándulóhely jellegű hely.
A szállás már megvan, négy napot leszünk ott.
Túraútvonalak inkább a Duna másik oldalán vannak, kompozzatok át! Ott a Pilis, Leányfalu, Szentendre és számtalan túraútvonal is halad.
Mi remek hosszúhétvégét töltötünk ott a Pólus Palace Hotelben:) Igaz, nem november, hanem május volt.
Köszi a tippet, de a gyerekeinkkel megyünk. Inkább arra lennék kíváncsi mit érdemes megnézni, vannak-e túraútvonalak stb.
hjajj de szép emlékeim vannak. ;)
Kivenni egy szobát és......
További ajánlott fórumok: