Milyen kreatív alkotást tudnék gyerek mellett csinálni? (beszélgetés)
Gyere a kreatívok klubja c.topicba,itt vagyunk páran,akik kézműveskedünk..:)
Dóra!:)Patchwork:)
Képeket festeni gyerek mellett is lehet. Megmutatod az ismerőseidnek, rendezhetsz kiállítást, így pénzt is hozhat a konyhára.
A varrásban ma nagy üzlet a foltvarrás. Van valami idegen neve is, de azt nem tudom. Nagyobb városokban működnek ilyen klubok, szuper dolgokat alkotnak, nézz utána a neten.
Nem?:) pedig népszerű technika..lehet jobban ismered szalvétatechnika néven..bár én nem szeretem így használni..
naplómban néha-néha felteszek pár ezzel a technikával készült holmit,de ha nem akarsz bogarászni,akkor kukk rá az adatlapomra,feltettem két fotót,hogy miket készítek..:)
Most vagy kreatív vagy, vagy nem.
de inkább vagy nem...
Én decoupage-olok..imádom,és minden felületre alkalmazható..:)
ha tudsz festeni,akkor pedig pólóra,vagy párnahuzatra sajátos mintákat is pingálhatsz..:)
kézimunka, kötés, gyöngyfűzés, agyagozás...
csak olyant ne csinálj, amit nem tudsz bármikor felfüggeszteni, mert pl. forró/tűzveszélyes stb. így az üvegfújást nem javaslom;))
További ajánlott fórumok:
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Mennyi felülést kell csinálni ahhoz, hogy sok édesség mellett is csökkenjen a has?
- Szerintetek 2 kis gyerek mellett milyen itthonról végezhető munkát lehetne csinálni, amivel tényleg lehet reális összeget keresni?
- Mit lehet csinálni Gödön a fürdőzés mellett novemberben?
- P3-as citológia mellett a terhességet végig lehet csinálni?
- Melyik a legjobb diákmunka szerintetek, melyet egyetem mellett is lehet csinálni és jól fizet?